Caddiemaster
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Naisten tapahtumat ja koko kesän jatkuvat kisat 2019

Päivä

Tapahtuma

29.4.

Kevättapaaminen klubilla klo 18

   

1.5.-30.9.

1.5.-31.10.

Pelaa 100! (ladygolf.fi)

Kierrä 20 (ladygolf.fi)

6.5.-8.9.

Bongaa Lady ja Gentleman

   

13.5.-8.9.

13.5.-8.9.

27.5.

30.5.

Naisten viikkokilpailu

Naisten par- ja birdie-kisa

Ritvan päivän golf klo 17

Yhden päivän juttu Villatehtaalla

1.6.-31.8.      

Golfkaveri-toiminta

6.6.   

12. Laatu Lady Golf -seuraottelu Hyvinkää-Kytäjä-Aulanko, lähtö klo 15

9.6.

16.6.

1.7.

Naisten sunnuntai

Ystävyysottelu Hyvinkää-Messilä-Tawast, lähtö klo 13

Naisten aamugolf, lähtö klo 7:01

20.7.     

Eeva ja 2 Aatamia, lähtö klo 9

   

1.9.

Joutsen Ladies Open, lähtö klo 10

 

15.9.

Naisten syyskisa

Syyskokous syys-lokakuun vaihteen tienoilla.

Naisten Aurinko Apteekki viikkokisa 13.5.-8.9.

Viikkokilpailun sponsorina toimii Riihimäen Aurinko Apteekki / Merja Kahela.

Miten pelataan?

Pelata voit joka viikko haluamanasi päivänä (maanantai-sunnuntai) kerran kumpaakin sarjaa. Voit pelata omassa tutussa porukassa tai haluamassasi ryhmässä. Voit myös lähteä pelaamaan aamulla ennen kuin toimisto on auki. Ilmoita silloin pelikaverille, että pelaat viikkokisaa ja ota kakkosen postilaatikosta tuloskortti. Kierroksen jälkeen toimistoon ilmoitus, tuloskortin jättö ja maksu (huomioithan, että yksin et voi pelata aamullakaan viikkokisaa).

Yhdeksän väylän viikkokisassa pelataan väylät 1-9. Caddiemasterille tulee aina ilmoittaa viikkokisaan ilmoittautuessa kumpaa pelaa. Haluamme rohkaista uusia pelaajia ja niitä, jotka eivät ehdi aina pelata koko kierrosta.

Hinta

2 € / kisa

Pelimuoto

Pistebogey hcp. Halukkaille eclectic ja scratch.

Tulosten ilmoittaminen

Merkitse naisten pukuhuoneessa olevaan listaan oma pistebogey/scratch-tuloksesi ja eclectic-tuloksesi. Sen jälkeen palauta kortti caddiemasterille.

Joka viikko palkitaan paras pistebogey-tulos sekä 9 että 18 väylän sarjassa. Palkinnon voi noutaa caddiemasterilta. Tulokset julkaistaan seuran kisakalenterin liitteissä seuraavalla viikolla. Viikkokisan lopputulokseen lasketaan 6 parhaan kierroksen pisteet. Mitä useamman kisan pelaat, sitä enemmän on mahdollisuuksia tehdä yksi kuudesta parhaasta kierroksesta. Samalla kartutat myös Kierrä 20 -haasteen kierrosmäärää. Scratch-kilpailun voittaa koko kauden parhaalla viikkokisan scratch-tuloksella.

Eclectic – miten pelataan?

Eclectic pelataan koko kauden kestävänä kilpailuna viikkokilpailun yhteydessä (18 väylän pelit). Ei siis miltä tahansa kierrokselta oleva tulos, vaan viikkokisakierroksen tulos. Eclecticin pelimuoto on running eclectic ja se pelataan ½-tasoituksella. Yhteenlasketusta bruttotuloksesta vähennetään siis puolet pelaajan tasoituksesta. Tasoituksena käytetään pelaajan viimeisellä kilpailukierroksella ollutta tasoitusta.

Kauden eclectic-tuloksesi muodostuu kauden parhaasta tuloksesta kultakin reiältä. Eclectic pelataan lyöntipelikilpailuna. Sinun on siis pelattava loppuun saakka jokainen reikä, jonka tuloksen haluat vaikuttavan eclectic-tulokseen – ”annettuja” lyöntejä ei ole!

Ensimmäinen eclectic-kilpailun kierroksesi on normaali viikkokisakierros, jolla olet saanut tuloksen jokaisella reiällä. Tämä kierros antaa lähtökohdan eclectic-osallistumisellesi. Sinulla on tulos jokaisella reiällä ja voit jatkossa pyrkiä parantamaan yksittäisten reikien tuloksia. Jos onnistut kierroksella parantamaan kauden parasta tulostasi yhdellä tai usealla reiällä, merkitse se naisten pukuhuoneessa olevaan taulukkoon.

Viikkokisavastaava: Tiina Lundgren

Par- ja Birdie-kisa 13.5.-8.9.

Kirjaa viikkokisakauden aikana tehdyt parit ja birdiet pukuhuoneessa olevaan "pistepuuhun". Kaikilla kierroksilla, siis myös harjoituskierroksilla, tehdyt parit ja birdiet lasketaan.  Birdie-kisassa on kaksi tasoitusryhmää (HCP < 15 ja HCP 15-25) ja par-kisassa yksi (HCP > 25). Ryhmä määräytyy kisan alkamispäivän tasoituksen mukaan. Syyskokouksessa palkitaan kunkin tasoitusryhmän paras tulos.

Kisavastaava: Eija Linnermo

Bongaa Lady ja Gentleman 6.5.-8.9.

Viime vuoden Bongaa Lady -kisaa on laajennettu Gentleman-bongauksella. Tavoitteena on tutustua nyt mahdollisimman moneen seuramme golffariin ja saada uusia pelikavereita. Tarkoituksena on pelata mahdollisimman monen eri nais- ja miespelaajan kanssa kauden aikana. Miesten sarjassa bongataan vain ladyjä.

Jokainen hoitaa bongaustensa kirjaamisen seuran nettisivuilla olevan linkin kautta.

Kauden päätteeksi palkitaan naispelaajat, jotka ovat bonganneet eniten muita naispelaajia ja miespelaajia. Lisäksi kruunataan miespelaaja, joka on bongannut eniten naispelaajia.

Kisavastaava: Tuija Järvinen

Pelaa 100! 1.5.-30.9.

Pelaa 100 pistettä on kaikille naisgolfareille tarkoitettu hauska kisa, johon on helppo osallistua yhdessä tai yksin vasta aloittaneenkin.

Sataa pistettä kerätään omatoimisesti kirjaamalla pelikierrosten bogey-pisteitä. Kun sata pistettä on koossa, niin ilmoita ne sähköisellä lomakkeellaladygolf.fi-sivustolta löytyvän linkin kautta. Voit kerätä ja ilmoittaa pelaamasi sata pistettä useamman kerran kesän aikana aina, kun seuraavat sata pistettä täyttyvät.

Voit kartuttaa pistesaldoasi kaikilla pelaamillasi kierroksilla 1.5.-30.9.2019 välisenä aikana.

Pelaa 100 pistettä -tuloksia lähettäneet osallistuvat neljään palkintoarvontaan. Kesä-, heinä-, elo- ja lokakuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla suoritetaan arvonta edellisen keräyskauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. Elokuun alun tulokset otetaan mukaan viimeiseen arvontaan.

Kisavastaava: Hannele Koskenkorva

Kierrä 20 1.5.-31.10.

Golfissa otetaan käyttöön kaudella 2020 maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä. Jatkossa tasoitus lasketaan 20 viimeisen tuloskortin perusteella. Valmistaudumme muutoksen haasteella, jonka tavoitteena on aktivoida naisgolffareita pelaamaan useampia tasoituskierroksia jo tämän kesän aikana. Näin uuden järjestelmän tullessa voimaan tasoituksesi vastaa paremmin nykytaitojasi, kuin jos 20 viimeisintä tasoituskierrosta joudutaan hakemaan usealta aiemmalta vuodelta.

Pelaa 20 tasoituskierrosta (9 tai 18 reikää) kauden 2019 aikana ja kun kaikki 20 kertaa on pelattu, ilmoita kierrokset ladygolf.fi-sivuston linkin kautta. Kaikkien tasoituskierroksensa ilmoittaneiden kesken on jaossa upeita Ladygolfin yhteistyökumppaneiden arpajaispalkintoja. Arvonta suoritetaan marraskuussa.

Viikkokisoihin osallistumalla näitä kierroksia kertyy mukavasta siinä sivussa. Muista, että myös 9 väylän viikkokisakierros kelpaa yhdeksi kahdestakymmenestä.

Vuonna 2019 aktiiviseen tasoitukseen riittää vielä neljä jätettyä korttia kauden aikana. 
Kisavastaava: Tiina Lundgren

Naisten golfkaveri-toiminta 1.6.-31.8.

Oletko aloitteleva naisgolfari tai muualta muuttanut? Oletko epävarma, miten kentällämme sujuvimmin edetään tai miten ne uudet säännöt menivätkään. Etkä siksi "uskalla" lähteä kierrokselle tuntemattomien pelaajien kanssa. Kesä-elokuun aikana sinulla on mahdollisuus saada seuraksesi kokeneempi naisgolfkaveri, jolta voit kysellä halutessasi vinkkejä. Viikoittaisia kaverikierroksia mainostetaan Facebook-ryhmässämme HyviGolf naiset. Liity ryhmään ja ilmoittaudu kierrokselle. Huom! Saat tulla kaverikierrokselle myös, vaikka tietäisit ja osaisit jo kaiken J

Kokeneemmat pelaajat ovat tervetulleita golfkaveriksi, vaikka vain kerran kesän aikana. Golfkaveri saa itse valita päivän ja ajan, jolloin tarjoaa golfkaveruuttaan.                                                                                                                                                                                                       

Vastaava: Hannele Koskenkorva

Mistä lisätietoa tapahtumista?

Tapahtumista ja kilpailuista kerrotaan monen kanavan kautta. 
- Seuran viikkotiedotteet: varmista, että seuralla on sinulle oikea sähköpostiosoite.
- Facebook-ryhmä HyviGolf naiset.
- Klubin ja pukuhuoneen ilmoitustaulut.
- Seuran nettisivujen Kilpailut ja tapahtumat -kalenteri.Kaikissa asioissa voit ottaa yhteyttä myös suoraan naistoimikunnan jäseniin.

Kilpailut ja tapahtumat

Kaikki kilpailut ja tapahtumat

Tulevia kursseja

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit fennia  270