Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Naisten tapahtumat ja viikkokisa 2018

Päivä Tapahtuma
22.4 Kevättapaaminen klubilla klo 16
14.5.-2.9. Naisten viikkokilpailu
1.5.-30.9. Pelaa 100!
5.5.-2.9. Bongaa Lady
toukokuu Golf ja ravinto – luento
25.5. Ritvan päivän golf klo 17
26.5.       Ystävyysottelu Messilä-Tawast-Hyvinkää Messilässä, lähdöt klo 14
5.6.    Laatu Lady Golf -seuraottelu HyG- KyG-AGK) Aulangolla, lähdöt klo 15
10.6. Naisten sunnuntai ”Perheen kesken”
21.7.      Eeva ja 2 Aatamia
27.7. Naisten Shoot out, klo 17
4.8. Hyvinkään Golf 40 v
18.-19.8. Seuran mestaruuskilpailut
2.9. Joutsen Ladies Open
8.9.    Viikokilpailujen finaali (HyG yleinen ja naiset)
16.9. Syyskisa ja syyskokous

Naisten Aurinko Apteekki viikkokisa 14.5.-2.9.

Viikkokilpailun sponsorina toimii Riihimäen Aurinko apteekki / Merja Kahela

Miten pelataan?

Pelata voi joka viikko haluamanaan päivänä maanantai-sunnuntai kerran kumpaakin sarjaa. Voit pelata omassa tutussa porukassa tai haluamassasi ryhmässä. Voit myös lähteä pelaamaan aamulla ennen kuin toimisto auki. Ilmoita pelikaverille, että pelaat viikkokisaa ja ota kakkosen postilaatikosta tuloskortti. Kierroksen jälkeen toimistoon ilmoitus, tuloskortin jättö ja maksu (huomioithan, että yksin et voi pelata aamullakaan viikkokisaa).

Yhdeksän väylän viikkokisa on uutta tällä kaudella ja tässä pelataan väylät 1-9. Caddiemasterille tulee aina ilmoittaa viikkokisaan ilmoittautuessa kumpaa pelaa. Haluamme rohkaista uusia pelaajia ja niitä, jotka eivät ehdi aina pelata koko kierrosta.

Hinta

2 € / kisa

Pelimuoto

Pistebogey hcp, halukkaille scratch ja eclectic

Tulosten ilmoittaminen

Jokainen merkitsee naisten pukuhuoneessa olevaan listaan oman pistebogey/scratch-tuloksensa ja eclectic-tuloksensa. Sen jälkeen palauttaa kortin caddiemasterille.

Joka viikko palkitaan paras pistebogey-tulos sekä 9 että 18 väylän sarjassa. Palkinnon voi noutaa caddiemasterilta. Tulokset julkaistaan seuran kisakalenterin liitteissä seuraavalla viikolla. Kauden päätteeksi pelataan viikkokisojen finaalit ja täällä palkinnot ovat lahjakortteja.

Jos et halua tuloksia näkymään julkiselle listalle, niin ilmoita Katjalle.

Viikkokisan finaali

Viikkokisan finaali pelataan seuran yleisen viikkokisan yhteydessä 8.9. Finaaliin voivat osallistua ne, joilla on vähintään neljä koko kierroksen viikkokisaosallistumista. Viikkokisan lopputulos on summa finaalin tuloksesta ja neljän parhaan viikkokisan tuloksen keskiarvosta. Lisäksi palkitaan finaalin paras scratch-tulos.

Eclectic – miten pelataan?

Eclectic pelataan koko kauden kestävänä kilpailuna viikkokilpailun yhteydessä (18 väylän pelit). Ei siis miltä tahansa kierrokselta oleva tulos, vaan viikkokisakierroksen tulos. Eclecticin pelimuoto on running eclectic ja se pelataan ½-tasoituksella. Yhteenlasketuista bruttotuloksista vähennetään siis puolet pelaajan tasoituksesta. Tasoituksena käytetään pelaajan viimeisimmällä kilpailukierroksella ollutta tasoitusta.

Kauden eclectic-tuloksesi muodostuu kauden parhaasta tuloksesta kultakin reiältä. Eclectic pelataan lyöntipelikilpailuna. Pelaajan on siis pelattava loppuun saakka jokainen reikä, jonka tuloksen hän haluaa vaikuttavan eclectic-tulokseen – ”annettuja” lyöntejä ei ole!

Ensimmäinen eclectic-kilpailun kierroksesi on normaali viikkokisakierros, jolla olet saanut tuloksen jokaisella reiällä. Tämä kierros antaa lähtökohdan eclectic-osallistumisellesi. Sinulla on tulos jokaisella reiällä ja voit jatkossa pyrkiä parantamaan reikien tuloksia.

Pelattuasi ensimmäisen kierroksen voit seuraavalla kerralla parantaa eclectic-tulostasi reikäkohtaisesti. Jos onnistut kierroksella parantamaan kauden parasta tulostasi yhdellä tai usealla reiällä, merkiste se naisten pukuhuoneessa olevaan taulukkoon.

Muita muutoksia

Tänä vuonna ei kilpailla birdie- eikä par-määrissä. Toki voit itse pitää näistä kirjaa :)

Viikkokisavastaava

Jos on kysyttävää tai jokin asia askarruttaa, niin otathan yhteyttä: Katja Hakkarainen, puh 040 665 1944, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Bongaa Lady 5.5.-2.9.

Uusi kisa, jossa on tavoitteena tutustua naisgolffareihin ja saada uusia pelikavereita. Tarkoituksena on pelata mahdollisimman monen eri naispelaajan kanssa kauden aikana.

Kisailu järjestetään erikseen sekä nais- että miespelaajille.

Bongaaja täyttää Bongaa Lady -taulukkoa kauden aikana ohjeiden mukaan ja palauttaa sen viimeistään 9.9. caddiemastereille toimitettavaksi edelleen Tuijalle.

Kauden päätteeksi palkitaan naispelaaja, joka on bongannut eniten muita naispelaajia sekä kruunataan miespelaaja, joka on bongannut eniten naispelaajia.

Kisavastaava

Jos on kysyttävää tai jokin asia askarruttaa, niin otathan yhteyttä: Tuija Järvinen, puh 044 711 9646, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

--------------------------------------------------------------------------------------------

Pelaa 100! 1.5.-30.9.

Pelaa 100 pistettä on kaikille naisgolfareille tarkoitettu hauska kisa, johon on helppo osallistua yhdessä tai yksin vasta aloittaneenkin.

Sataa pistettä kerätään omatoimisesti kirjaamalla pelikierroksen bogey-pisteet ja ilmoittamalla ne sähköisellä kaavakkeella, kun sata pistettä on täynnä.

Pelaaja voi kartuttaa pistesaldoaan kaikilla pelaamillaan kierroksilla 1.5.-30.9.2018 välisenä aikana. Sata pistettä kerättyään pelaaja ilmoittaa ne seuraavan linkin kautta

https://www.lyyti.fi/questions/6423e9b5e6

Linkki löytyy myös www.ladygolf.fi –sivustolta. Pelaaja voi kerätä ja ilmoittaa pelaamansa sata pistettä useamman kerran kesän aikana.

Pelaa 100 pistettä -tuloksia lähettäneet osallistuvat neljään palkintoarvontaan. Kesä-, heinä-, elo- ja lokakuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla suoritetaan arvonta edellisen keräyskauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. Elokuun alun tulokset otetaan mukaan viimeiseen arvontaan.

Kisavastaava

Jos on kysyttävää tai jokin asia askarruttaa, niin otathan yhteyttä: Hannele Koskenkorva, puh 040 501 7460, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kilpailut ja tapahtumat

Kaikki kilpailut ja tapahtumat

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

everybody 1 2018

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit scandic 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit selkaklinikka 270