Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Ajankohtaista, Seniorit

Jari Laurila huippupistein seniorien kevätkisan voittajaksi

K 13

 Kisassa oli mukana kaikkiaan 81 osallistujaa, hieno osanotto. Ukkosesta ei kisan aikana ollut tietoakaan, vaikka ensin oli sellaistakin luvassa kierroksen lopulle. Oli hieno ja lämmin päivä. Ja oli ajoittain ihana siirtyä varjoon, ja loppuväylillä nauttia tuulenvireestäkin.

Kenttä on hienossa kunnossa, ja kioskilla makkarat näkyivät maistuvan kaikille. Ensimmäiset salamat ja pisarat tulivat vasta palkintojenjaon jälkeen matkalla autoille.

Pelimuoto vanhaan tapaan pistebogey HCP. Miehet keltaisilta, naiset punaisilta.Tulostaso oli hulppea. Itse pelasin toistaiseksi parhaan kierrokseni tälle vuodelle, 34 pistettä. Luulin jonkun aikaa jopa pärjänneeni ja odotin palkintoa, MUTTA sijoitukseni oli lopulta vasta 20…

Palkitsimme 6 parasta pelaajaa oman ravintolamme lahjakortein. Alla kuusi voittajaamme ja heidän pisteensä:

1

Laurila Jari 44

2

Tallberg Mauri 39

3

Kerttula Markku 37

4

Juurinen Jari 37

5

Hietala Reijo 37

6

Vilen Eero 36

 

Lähimmäs lippua pallo-sleevet menivät Upille ja Artolle väylillä 1 ja 10. Kullakin reiällä vain yksi merkintä listaan. Well done. Höh, alun perin halusin tämän 10-väylän lähimmäs lippua-kisan kiusatakseni itseäni = en ole ollut tänä vuonna avauksella kertaakaan greenillä > enkä tänäänkään…

Arvonnassa onnettarenamme toimi Tiina Lundgren, naiskapteenimme. Arvoimme yhden 40 v. juhlagaalan illalliskortin arvoltaan 40 euroa ja 8 risteilyalennuskuponkia Tallinkille läsnäolijoille. Onnekkain oli Ritva Määttä, joka palkittiin gaalakortilla!

Onnittelut voittajille!

t. MSi, senioritoimikunta

 

Seniorit Tallinnan kesäisillä kentillä

Muinaiset sateiset ja viileätkin peliretket olivat muisto vain Hyvigolfin seniorien 30-henkisen ryhmän pelatessa 7-8. toukokuuta Tallinnan golfkentillä. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämpöasteita oli juuri sopiva määrä golfkierrokselle.

 Matka aloitettiin tutulla kuviolla, satamaan Ventoniemen Arin kyydillä, laivalla mahan täyttävä aamiaisbuffee ja sitten satamasta bussikyydissä suoraan Estonian kentälle (EGCC) pelaamaan. 

Estonian Golf & Country Club sijaitsee Tallinnasta parikymmentä kilometria itään aivan Suomenlahden rannalla. Tarjolla on vaihtelevia väyliä, ylä- ja alarinteitä ja välillä palloa pääsee oikein sivaltamaan pitkillä tasaisilla rantaväylillä kauniissa merimaisemassa.

 kuva 1

Estonian kentän maisemaa

Linnunlaulua, valko-ja keltavuokkoja väylien varsilla, kenttä oli jo hyvässä kevätkunnossa ja etenkin mukavassa peliseurassa rentoa ryhmäpeliä pelaten päivä kului leppoisasti. Parhaat ryhmät palkittiin illallisen yhteydessä. Voiton vei ryhmä, jossa pelasivat Pia Mattila, Leena Peura, Matti Lahtinen ja Pekka Hakala. Samalla pistemäärällä mutta korkeammalla yhteistasoituksella kakkoseksi pelasi ryhmä Helena Hoppu, Vellamo Toivonen, Reijo Hietala ja Juhani Kalmi.

kuva 2

Matti, Pekka ja Pia suunnittelemassa avaamista 

Toisena päivänä suuntasimme Viron vanhimmalle golfkentälle Niitväljaan, joka avattiin tänä kautena jo huhtikuun puolessa välissä. Klubitalo oli uusittu täysin sisäpuolelta sitten edellisen retkemme. Pukutilat ovat nyt suorastaan upeat entisiin verrattuna. Tilaa on, hyvät saunat, ”tavallisen” saunan lisäksi myös höyrysauna ja kylmävesiallas. 

Kentän väylät kulkevat tasaisessa ja pääasiassa metsäisessä maastossa, joten se on huomattavasti Estonian kenttää helpompi kävellen pelata ja sopii oikein hyvin senioripelaajille.

Se tärkein eli itse kenttä oli jo oikein hyvässä kesäkunnossa. Peli sujui, niinkuin golf aina, vaihtelevasti, välillä oikein hyvin, välillä vähemmän hyvin, joskus jopa suorastaan loistavasti. Aika moni onnistuikin birkkuja tekemään. Parhaiten onnistui kuitenkin Turusen Jarmo, joka teki yhdeksännellä väylällä eaglen! 

Ryhmäkisan voitto Niitväljassa menikin aivan ylivoimaisesti tälle ryhmälle, jossa Jarmon lisäksi pelasivat Pirjo Hörkkö, Pekka Hakala ja Vellamo Toivonen. Heidät palkittiin paluumatkalla kuohujuomilla. Makeaa palkinnoksi sai myös toiseksi tullut ryhmä Ritva Määttä, Jorma Rapp, Heimo Mäkinen ja Yrjö Hämäläinen.

kuva 3

Topi ja Marja-Liisa löysivät jotain vedestä Niitväljan kentällä 

Ainoana miinuksena retkestämme on mainittava se, etteivät halukkaat saaneet käyttöönsä golfautoja kummallakaan kentällä, päällekkäisvaraukset sekä toisen kentän pintakosteus olivat syinä.

Onneksi tämä ei estänyt kenenkään pelaamista. Ulkoilma-liikunnassahan sää on hyvin merkittävässä osassa ja sehän oli nyt täydellisen loistava.

Kiitokset kaikille osanottajille oikein mukavasta retkestä! LP

kuva 4

Keltavuokkojen loistoa Estonian kentällä

 

Reijo Talja M70 maajoukkueeseen

reijo talja

Hyvän kauden vuoden 2017 seniorien suomen tourilla pelannut Hyvinkään Golf ry:n Reijo Talja on valittu mukaan seniorien M70–sarjan maajoukkueeseen. EM-kilpailut pelataan juhannusviikolla Portugalin Lissabonissa. Pelipaikkana on Aroeiran golfkentät, joista molemmat ovat olleet mm. naisten euroopan tourin kisakenttinä. EM-kilpailussa pelataan henkilökohtaisista ja joukkuemestaruuksista. Kilpailuissa pelataan tasoitukselliset ja tasoituksettomat sarjat.

Reijo kertoi lähtevänsä kilpailuihin luottavaisin mielin ja vaikka vastustajien tasosta hänellä ei olekaan ihan tarkkaa tietoa, niin hyvänä päivänä voi mitalikin olla mahdollinen. Reijo on pelannut suomessa 17 vuotta senior-touria ja osallistunut muutaman kerran myös ulkomailla kilpailuihin, mutta tulevat EM-kilpailut ovat ensimmäiset arvokisat.

MH

Kevään senioreiden harjoitukset

pallo ja maila

Senioriharjoituksia järjestetään PGA pro Heikki Hirvosen ohjaamina seuraavilla teemoilla:

ti 8.5. Täysi lyönti
ti 15.5. Chippi
ti 22.5. Korkea pitchi & hiekka
ti 29.5. Avaukset

Ryhmiä on joka harjoituksessa kaksi klo 9 -10 ja klo 10-11

Ilmoittautuminen senioriharjoituksiin.

Seniorien lähipelikisa Villatehtaalla alkaa

Seniorien putti/chippikisa - TAKOMON KISA 2018

Seniorit aloittavat perinteisen talvikisailunsa Villatehtaan Takomon golfharjoittelutilassamme. Kisaan voivat osallistua hallin käyttöön oikeutetut seniorit. Kilpailumaksu on 5 €/kilpailusarja.

Kisat pelataan keskiviikkoisin 10.1. - 28.3. alkaen klo 10.00. Kesto noin 1,5 – 2 tuntia.

Sarjaan kuuluu 12 osakilpailua joihin kuhunkin sisältyy putti osuus sinisellä matolla ja  chippi-osuus vihreältä matolta. Kisa käydään neljässä ryhmässä, joista kaksi chippaa vihreältä matolta ja kaksi puttaa sinisellä. Sinisellä pelataan kunakin keskiviikkona vaihtuvista aloituspaikoista yhdeksän reikää kahdesta paikasta (18 reikää yhteensä). Par tulos puttireiällä on aina 2. Vihreältä matolta chipataan osoitettuihin maaleihin 9 kertaa kahdesta paikasta (18 kertaa yhteensä), osuma on birdie (-1) ja ohichippaus on par-tulos.

Lopputuloksiin lasketaan 6 parasta chippi- ja 6 parasta puttitulosta.

Tulokset on aina merkittävä taulukkoon!

Sinisellä alueella pallon osuessa ulkopuolisiin esteisiin, jäätyä rajauksien ulkopuolelle tai mennessä pois alueelta seuraa yksi rangaistuslyönti. Peliä jatketaan lähimmästä pelattavasta paikasta, ei kuitenkaan lähempänä reikää. ”Normaali”-gripin mitta on aina annettu. Matalan reiän pohjasta ylös ponnahtava pallo on reiässä.

Mahdollisessa voittouusinnassa pelataan 9 reikäinen putti-kisa.

Ainakin kolme parasta palkitaan. Mahdollisesti myös arvontapalkintoja.

 

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

everybody 1 2018

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit scandic 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270