Caddiemaster
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Ajankohtaista, Seniorit

Hyvigolfin seniorit voittoon Nurmijärvellä

11.8 pelattiin Nurmijärvellä perinteinen jo viime vuosisadalta alkunsa saanut HyG-NGK senioriottelu pistebogikisana. Kun senioreillemme sattui samaan päivään myös reikäpelikisa Kytäjällä, saimme mukaan  vain 12 pelaajaa Nurmijärven 20 vastaan. Sovimme etukäteen, että tavallisten 10 parhaan tuloksen sijaan otetaan mukaan vain kuusi parasta kummastakin seurasta.

Kiitos Hyvinkään naisedustajien Leena Peura, Maarit K. Miettinen, Ritva Määttä, Riitta Soini ja Anja Huhtamäki täydennettynä Reijo Hietalalla HyG peittosi NGK:n parhaat kuusi pelaajaa yhden bogipisteen ”ylivoimaisella” voitolla ja mukanamme ollut palkintopokaali palasi klubimme palkintokaappiin. Parhaan henkilökohtaisen tuloksen, 42 pistettä, teki Leena Peura.

IMG 5589

Juhani Kalmi esitteli Pekka Koskiselle ja muille Nurmijärveläisille, millainen kisan palkintopokaali on ennen sen paluuta takaisen Hyvinkäälle.

Seniorien salainen syksyllä

TERVETULOA MUKAAN VUODEN 2020 SENIORISALAISEEN TORSTAINA 10.9.

Lähdemme aamulla kohti kilpailukenttäämme. Matkalla kilpailemme siitä, kuka taitava googlettaja tai onnekas arvaa kohdekentän. Palkintoja hänelle, tasatuloksen myötä arvotaan voittaja.Kisaamme myös tietokilpailussa matkan aikana.

Kentällä meille on tarjolla kahvi ja pulla. Saamme myös kenttäesittelyn emännän/isännän toimesta.

Pelimuoto ja peliryhmät kerrotaan menomatkalla. Pelin jälkeen syömme salaatin ja keittolounaan.

3 parasta joukkuetta palkitaan, lisäksi pistebogeyssä paras nainen ja mies. Eli pitäkää myös omat henkilökohtaiset tulokset tallessa.

Auton vuokra on 35 euroa. Ilmoitathan varauksen yhteydessä auton tarpeen, että osaamme varata autoja riittävästi halukkaille. Mielellään myös tieto, jos haluat vain jakaa auton.

Hinta 68 euroa per pelaaja, tämä ei sisällä autovuokraa.

Hinta ei sisällä rangepalloja, halukkaat voivat lunastaa ne paikan päällä.

Paikkoja varattu 36, ilmoittauduthan ajoissa. Ilmoittautumiset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Tervetuloa!

 trail 3800581 640

SENIORIEN KAUPUNKIOTTELU HÄMEENLINNA - HYVINKÄÄ

SENIORIEN KAUPUNKIOTTELU HÄMEENLINNA (AGK ja TawG) - HYVINKÄÄ (HyG ja KyG) 18.6.2019

Vuonna 1990 pelattiin ensimmäinen seniorien kaupunkiottelu Hämeenlinnan ja Hyvinkään välillä, silloin vastakkain olivat vain kaksi joukkuetta – Aulanko ja Hyvinkää. Myöhemmin vuosien saatossa mukaan liittyivät Tawast ja Kytäjä. 

Tiistaina 18.6.2019 matkasimme Hämeenlinnaan tämän vuoden otteluun. Pokaali oli ollut talven Kytäjällä, koska Hyvinkää voitti viime vuonna kilpailun siellä, ja järjestävälle seuralle jäi palkinto hoivaansa tavan mukaan. Pelin aikana oli lämmin (!!) ja kisan jälkeinen lounas erittäin maittava. Kiitos keittiöön. Kiitos järjestävälle taholle, mukavaa ja rentouttavaa. Kiitos isännille ja emännille vieraanvaraisuudesta.

Kaupunkiottelun pelimuotona oli perinteisesti tasoituksellinen lyöntipeli, joukkueissa 16 pelaajaa molemmista kaupungeista. Lopputulokseen huomioitiin kahdeksan parhaan pelaajan tulos per kaupunki. Kuitenkin niin, että vähintään kahden naispelaajan tulos on huomioitu laskennassa.

Pokaalin lisäksi jaossa oli henkilökohtaiset pallopalkinnot kunkin kaupungin parhaalle naiselle ja miehelle. Hyvinkään paras mies oli Seppo Heiskanen ja paras nainen Kristiina Junni.

Kahdeksan parhaan Hyvinkään pelaajien joukkoon laskettiin tulosten perusteella kuusi Hyvifolfin edustajaa ja kaksi Kytäjän pelaajaa.

No, kuinka itse pokaalipelissä kävi? Voitimme kymmenellä lyönnillä (603-593). 

Hyvinkään 8 parasta tulosta (aakkosjärjestyksessä), jotka mukana laskennassa:

Heiskanen Seppo, HyG

Junni Kristiina, HyG

Könönen Juhani, HyG

Mannila Jyri, HyG

Miettinen Maarit, HyG

Munck Markku, KyG

Pohjola Olavi, KyG

Talja Reijo, HyG

TORILLA TAVATAAN!

0 kiertopalk uudet omistajat

1 Hyv paras M 1

3 Tiina Tuija Risto Juhani

 

4 Reka

5 hyväkuntoinen kenttäJPG

Hyvinkään ja Kytäjän seniorit tasapeliin

Hyvinkään seniorit taistelivat kotikentällään vajaamiehisenä tasapelin seuraottelussa Kytäjää vastaan, joten kiertopalkinto pysyy edelleen meidän hallussa. Kilpailumuotona oli lyöntipeli HCP. Parhaasta scratch tuloksesta vastasi Kytäjän Risto Gört ja pistebogeypalkinnon pokkasi meidän Tarja Lähteinen. 11.8 pelataan Kytäjällä seuraottelun toinen osa. Kilpailumuotona on reikäpeli. Kiitokset kaikille osallistujille ja kiitos ravintolalle maittavasta lounaasta.

JP

IMG 5473 Edit

SENIORIEN SEURAOTTELU KYTÄJÄLLÄ TAAS VOITOKAS

Seniorijäsenemme matkasivat Kytäjälle perjantaina 7.6.2019. Kilpailumuotona oli lyöntipeli HCP. Senioritoimikunnan Jari Pelkonen nappasi kisaan lähtiessään mukaansa klubin seinältä kiertopalkinnon. Illalla Jarilla olikin lisähommaa, kun hän palasi omalle klubille palauttamaan kiertopalkinnon ”paikalleen”.

Voitimme ylivoimaisesti, parhaina joukkueestamme mainittakoon kolme: Jyri Mannila, Seppo Heiskanen ja Juhani Könönen. Kiitos koko joukkueelle. Jyrin netto 70 aivan loistava!

Tämä kilpailu toimi karsintana HÄMEENLINNA-HYVINKÄÄ kaupunkiotteluun 2019. Laitamme kaupunkiottelukutsun klubin senioritaululle. Toivomme, että kilpailukutsun nimilistassa mainitut henkilöt ilmoittaisivat mahdollisimman nopeasti, VIIMEISTÄÄN 13.6, osallistumisestaan ko. listaan tai suoraan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Osoitteessani on ns. alaviiva.

Kilpailun myötä selvisi, että kaupunkiottelussa Hämeenlinna-Hyvinkää tänä vuonna meiltä (7) enemmän osallistujia joukkueeseen kuin Kytäjältä (5).

Kaupunkiotteluun kaivataan naispelaajia, tulkaa mukaan! Kummallakaan joukkueella ei ollut naisia mukana karsinnassa 7.6.2019, nyt kannustamme naisia ottelemaan kaupunkimme kunniaksi!

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit fennia  270