Caddiemaster
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Seniorit Tallinnan kesäisillä kentillä

Muinaiset sateiset ja viileätkin peliretket olivat muisto vain Hyvigolfin seniorien 30-henkisen ryhmän pelatessa 7-8. toukokuuta Tallinnan golfkentillä. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämpöasteita oli juuri sopiva määrä golfkierrokselle.

 Matka aloitettiin tutulla kuviolla, satamaan Ventoniemen Arin kyydillä, laivalla mahan täyttävä aamiaisbuffee ja sitten satamasta bussikyydissä suoraan Estonian kentälle (EGCC) pelaamaan. 

Estonian Golf & Country Club sijaitsee Tallinnasta parikymmentä kilometria itään aivan Suomenlahden rannalla. Tarjolla on vaihtelevia väyliä, ylä- ja alarinteitä ja välillä palloa pääsee oikein sivaltamaan pitkillä tasaisilla rantaväylillä kauniissa merimaisemassa.

 kuva 1

Estonian kentän maisemaa

Linnunlaulua, valko-ja keltavuokkoja väylien varsilla, kenttä oli jo hyvässä kevätkunnossa ja etenkin mukavassa peliseurassa rentoa ryhmäpeliä pelaten päivä kului leppoisasti. Parhaat ryhmät palkittiin illallisen yhteydessä. Voiton vei ryhmä, jossa pelasivat Pia Mattila, Leena Peura, Matti Lahtinen ja Pekka Hakala. Samalla pistemäärällä mutta korkeammalla yhteistasoituksella kakkoseksi pelasi ryhmä Helena Hoppu, Vellamo Toivonen, Reijo Hietala ja Juhani Kalmi.

kuva 2

Matti, Pekka ja Pia suunnittelemassa avaamista 

Toisena päivänä suuntasimme Viron vanhimmalle golfkentälle Niitväljaan, joka avattiin tänä kautena jo huhtikuun puolessa välissä. Klubitalo oli uusittu täysin sisäpuolelta sitten edellisen retkemme. Pukutilat ovat nyt suorastaan upeat entisiin verrattuna. Tilaa on, hyvät saunat, ”tavallisen” saunan lisäksi myös höyrysauna ja kylmävesiallas. 

Kentän väylät kulkevat tasaisessa ja pääasiassa metsäisessä maastossa, joten se on huomattavasti Estonian kenttää helpompi kävellen pelata ja sopii oikein hyvin senioripelaajille.

Se tärkein eli itse kenttä oli jo oikein hyvässä kesäkunnossa. Peli sujui, niinkuin golf aina, vaihtelevasti, välillä oikein hyvin, välillä vähemmän hyvin, joskus jopa suorastaan loistavasti. Aika moni onnistuikin birkkuja tekemään. Parhaiten onnistui kuitenkin Turusen Jarmo, joka teki yhdeksännellä väylällä eaglen! 

Ryhmäkisan voitto Niitväljassa menikin aivan ylivoimaisesti tälle ryhmälle, jossa Jarmon lisäksi pelasivat Pirjo Hörkkö, Pekka Hakala ja Vellamo Toivonen. Heidät palkittiin paluumatkalla kuohujuomilla. Makeaa palkinnoksi sai myös toiseksi tullut ryhmä Ritva Määttä, Jorma Rapp, Heimo Mäkinen ja Yrjö Hämäläinen.

kuva 3

Topi ja Marja-Liisa löysivät jotain vedestä Niitväljan kentällä 

Ainoana miinuksena retkestämme on mainittava se, etteivät halukkaat saaneet käyttöönsä golfautoja kummallakaan kentällä, päällekkäisvaraukset sekä toisen kentän pintakosteus olivat syinä.

Onneksi tämä ei estänyt kenenkään pelaamista. Ulkoilma-liikunnassahan sää on hyvin merkittävässä osassa ja sehän oli nyt täydellisen loistava.

Kiitokset kaikille osanottajille oikein mukavasta retkestä! LP

kuva 4

Keltavuokkojen loistoa Estonian kentällä

 

Kilpailut ja tapahtumat

Kaikki kilpailut ja tapahtumat

Tulevia kursseja

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit fennia  270