Caddiemaster
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Seniorien hellerockia Salaisella

Torstaina toinen elokuuta vietettiin kahdeksannen SenioriSalaisen merkeissä. Nyt bongattiin Nokian River Golfin syyskuussa 2016 avattu Rock-kenttä. Ja yhdenkään aiemman SS-matkan palautteet eivät ole yltäneet tämänkertaiselle tasolle, 36 seniorimme mukaan matka oli täysi kymppi, kaikilla mittareilla mitattuna.

Hyvigolfin seniorit tunsivat itsensä otetuksi jo River Golfin parkkipaikalla. Kun Ari sai bussin pysähtymään, ovesta sisään asteli Riverin toimitusjohtaja Kimmo Sarainen toivottaen matkalaiset tervetulleiksi ja kertoi oivan läpileikkauksen uudesta kentästä, klubitalosta ja monista käytännön asioista. Sarainen korosti erityisesti kuinka he haluavat henkilökuntana tarjota vieraspelaajille vain parasta. Tervetuliaissanoistaan ymmärsi hyvin että riveriläisten selkeä päämäärä on nousta näillä eväillä pikavauhdilla kenttien ykköskaartiin.

Kun paluumatkalla matkalaisia pyydettiin kirjaamaan paperilapulle muutamin sanoin päivän antia, kokemuksia ja tunnelmia, palaute ei yllättänyt. Vain muutama pieni sormenheristys, naisten pukuhuoneen pienuudesta ja parin griinin pehmeydestä.  Muu 99 prosenttia palautteista oli sitten kiitosta ja plussaa. Korostetusti esille nousivat itse kenttä sekä henkilökunnan palvelutaso ja -alttius - kautta linjan. ”Nämä eivät ole täällä vain töissä, he nauttivat ja palvelevat” kuului useampikin kommentti. Näin tekemistään jatkaen Rivergolfin uskaltaakin veikata nousevan suosiossa korkealle.

rock 01

Nokian River Golfin klubitalo on silmälle mieluisa ja tarjonnaltaan hyvä. Palvelut saivat osakseen pelkkää kiitosta, osa pienillä varauksilla.

 

Mutta. Nyt itse pääasiaan eli peliin. Kisamuotona oli ryhmäkisa, jossa kullakin väylällä neljän hengen ryhmästä otettiin kaksi parasta pistebogi-tulosta. Keli oli erinomainen. Väylät kunnossa. Maasto ja kentän profiili sopivat vartaloille. Mutta tästä huolimatta ainakin voittajaryhmän tulostaso yllätti jopa paljon näitä kuvioita nähneen Pertti Raimialankin. Kun ryhmä Jyrki Mannila, Eija Nurminen, Raili Peltonen ja Pertti Raimiala pelasi vieraalla kentällä henkilökohtaiset kierrostulokset 35, 34, 33 ja 32 pistettä, kisatulos 88 pistettä, tälle voi nostaa pelihattua. 

Kakkossijalle nousi kvartetti  Pirjo Mattila, Markku Siijärvi, Reijo Hietala ja Marja-Liisa Jussila 83 pisteellä ja kolmoseksi 79 pisteellä Hannu Nurminen, Keijo Suomalainen, Maija Venäläinen ja Tuula Salonen.

 

rock 02

Kello 10.40. Jari Pelkonen (vas), Hannu Heino, Ari Ventoniemi ja Seppo Hoppu  ykköstiillä ja pelkkää hymyä.

 

Lopuksi pala SenioriSalaisen historiaa. SS alkoi vuonna 2011 vierailulla Eke Golfiin, seuraavina vuosina pelattiin Kanava Golf, Nokia River ja Hangon Golf. 2015 vuorossa oli Nevas Golf, sitten vierailu iki-ihanassa ja -muistoisessa Käki Golfissa. Vuosi sitten käytiin Himoksella joka myös jäi monen mieleen heikkotasoisesta kentästään.

Summa summarum. Jälleen hyvä keikka. Erityisplussat jaettiin Ventoniemen Arille jonka tasaisen rauhallinen kyyditys sekä palvelualttius ilahduttavat joka matkalla. Kiitos suunnattiin myös SenioriSalaisen ideoijalle ja järjestäjälle Leenalle.

rock 03

Jorma Rapp (vas), Jyrki Mattila ja Juhani Könönen lyöntimietteissään. Väylän 11 par-kolmonen Juhanin takana. Veden äärellä ja liukas greeni.

rock 04

Näin hemmotellaan RiverRockissa. Pekka Hakala, Tiina Pelkonen ja Pirjo Hörkkö (oik) ansaitulla mehutauolla.

 

rock 05

Lämpömittari kertoo miksi nestettä kului ja paita kostui.

 

rock 06

Saunan, suihkun ja lounaan jälkeen ”uusintakierros” terassilla. Vasemmalta Jorma Rapp, Juhani Könönen, Tiina Pelkonen, Pirjo Hörkkö, Anssi Forsblom, Heikki Tukiainen, Marja-Liisa Jussila, Ritva Määttä ja selin Jari Pelkonen.

 

rock 07

Aurinkoinen peli on ohitse. Sadepilvet nousevat vauhdilla. Saadako tavarat ja itsensä kuivina bussiin.

rock 08

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Vettä tulee kaatamalla ja salamoi. Kyllä bussissa on kivaa.

 

rock 09

Päivän hopeajoukkue Reijo Hietala (vas) , Marja-Liisa Jussila, Markku Siijärvi ja Pirjo Mattila.

 

rock 10

Levein hymy irtoaa yleensäkin voittajajoukkueelta. Jyri Mannila (vas), Eija Nurminen, Raili Peltonen ja Pertti Raimiala pelasivat paremmin kuin hyvin.

 

Kilpailut ja tapahtumat

Kaikki kilpailut ja tapahtumat

Tulevia kursseja

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit fennia  270