Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Uutiset

Harjoitustilan avajaiset 17.11. klo 12-14

 

golf talviharjoittelu hyvinkaa

Ensi lauantaina on kaikilla mahdollisuus tutustua Hyvigolfin harjoitustilaan. Käynti halliin tapahtuu Villatehtaan sisäpihalta, ovessa lukee Takomo. Mikäli ovi ei ole auki, niin soita numeroon 0400 935 358

Avajaisten ajan PGA Pro Heikki Hirvonen tekee svingianalyysejä ja antaa vinkkejä talviharjoitteluun. Voit myös testata lyöntimittasi Skytrak-analysaattorissa

Talvikauden ajan tila on pelaajien käytössä lähes joka päivä klo 6-22. Talviharjoitustilan käyttö kuuluu klubimaksujäsenyyteen sekä osakasetuihin, muille seuran jäsenille talviharjoittelu maksaa 60 €/talvi ja ulkopuolisille 120 €. Takomon ulko-ovesta pääsee kulkemaan koodilla, joka tiedotetaan ennen vuorojen alkamista.

Voit lunastaa tilan käyttöoikeuden myös avajaistapahtuman aikana.

Lisätietoa tapahtumasta:
Heikki Hirvonen 0407384980
Petteri Oksanen  0400 613 174

Sisäänkäynti ovesta kohdasta Q

 kartta p

Seuran syyskokous 1.11.

Hyvinkään Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 1.11. klo 18 golfkentän klubitalolla. Kokouksessa käsitellään sääntöjen  pykälän 10 määräämät asiat.

Kahvitarjoilu, tervetuloa!

Halllitus

Hyvinkään Golf ry:n 40-vuotisgaala

saliyleis

Seuran 40-vuotisgaalaa vietettiin lauantaina 27.10.2018 hyvinkäällä Hotelli Sveitsissä. Juhlailtaa viettämään saapui noin 200 vierasta. Gaalajuhlan tervetuliaissanat lausui seuran kapteeni Topi Naamanka, jonka jälkeen oli vuorossa ruokailu buffet-pöydästä. Alkupalojen jälkeen kuultiin Tapio Santalan historiakatsaus seuran vaiheista ja tässä yhteydessä otettiin myös suora skype-yhteys Portugaliin, jossa toisessa päässä oli seuran ensimmäinen mestari sekä entinen puheenjohtaja ja kapteeni Vesa Jaarva. Vesahan on kävelevä seuran historiikki ja tietopankki ja hänellä olikin kerrottavanaan gaalayleisölle monta mielenkiintoista tarinaa vuosien varrelta.

tapsajanne

Tilaisuudessa muisteltiin myös seuran SM-mitalisteja. Aivan kaikki eivät olleet paikalla, mutta lavalla nähtiin Janne Linnermo, Anja Huhtamäki, Tarja Lähteinen, Sami Santala ja Heikki Hirvonen. Suomen Golfliitosta tilaisuuteen oli saapunut liiton hallituksen jäsen Rauno Pusa ja puheessaan hän korosti seuratyön merkitystä suomigolfin eteenpäin viemisessä. Rauno Pusa luovutti tilaisuudessa golfliiton viirin Hyvinkään Golf ry:n puheenjohtaja Santtu Eskolalle. Seuran puheenjohtaja Santtu Eskola jakoi ansioituneille jäsenille seura-ansiomerkit. Merkit menivät seuraavasti: Pertti Raimiala, Janne Linnermo ja Tapio Santala saivat kultaisen seura-ansiomerkin ja Heikki Hirvonen hopeisen.

mitalisteja

Viihteellisempääkin ohjelmaa tilaisuudessa oli, kun korttitemppujen Euroopan mestaruuden voittanut taikuri Miikka Pelkonen esitteli taitojaan yleisölle. Miikan esitys oli hienosti suunniteltu ja ohjelmassa käytettiin mm. rubikin kuutiota, haarukoita ja pelikortteja. Esitys tempaisi yleisön upeasti mukaan ja taas kerran taikuri oli nopeampi kuin yleisön silmät. Maarit Siijärvi oli tehnyt tietovisan, jonka kysymykset liittyivät vuoteen 1978 hoitaa. Parhaiten kysymyksiin oikeat vastaukset tiesi Jouni Tsutsunen. Jounin saldo oli 14/15, eli vain yksi meni väärin.

taikuri

Tilaisuudessa järjestettiin myös arpajaiset, joiden tuotto menee seuran junioritoimintaan. Pääpalkintona olleen Jouni Tsutsusen tekemän golfaiheisen akvarellityön voitti Golfliitosta vieraana ollut Rauno Pusa. Onnea Raunolle.

Kaupungin tervehdyksen tilaisuuteen toivat kaupunginjohtaja Jyrki Mattila sekä innokas golfari ja seuramme jäsen, sivistystoimenjohtaja Pentti Halonen.

kaupunkimiehet

Parisen vuotta sitten jo upeat 100 vuotta täyttänyt Hyvinkään Ponteva toi juhlaan oman tervehdyksensä Kari Saarisen sekä Matti Malmisen voimin ja he lahjoittivat seuralle Pontevan 100-vuotishistoriikin.

hypo

Illan aikana juhlatilan screenillä pyöri kuvaesitys, joka sisälsi valokuvia vuosien varrelta. Illan lopuksi parketti oli juhlavieraiden käytössä.

Kuvia juhlasta löytyy: https://hyvigolf.kuvat.fi/kuvat/

MH

Lisää artikkeleita...

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit estrella 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit 10
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit 06
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit akasten 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit scandic 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit selkaklinikka 270