Caddiemaster
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Joutsen Ladies Open pelattiin 14. kerran

Naisten kauden päätapahtuma Joutsen Ladies Open pelattiin elokuun viimeisenä sunnuntaina perinteistä poiketen hieman sateisessa säässä. Pelaajia oli mukana 49, joista 14 oli saapunut kauempaa edustaen 11 eri seuraa.

Kisassa pelattiin tuttuun tapaan kahta sarjaa: pistebogey yli 18 tasoituksella pelaaville ja tasoituksellinen lyöntipeli alle 18 tasoituksen omaaville. Kisan ”maalissa” klubiravintolassa oli vastassa kisasponsorimme Joutsen Finlandin edustajana hallituksen puheenjohtaja Eero Kotkasaari, jonka tarjoama raikas booli virkisti pelikierroksen jälkeen. 

Kisalounaan ja täytekakkukahvien nauttimisen jälkeen Eero sekä kilpailunjohtaja Topi Naamanka jakoivat perinteisen upeat palkinnot. Lyöntipelisarjassa oli mukana 16 pelaajaa, joista voiton vei HyGin Tarja Tallu Lähteinen nettotuloksella 72 lyöntiä. (Neljättä kertaa peräkkäin voitto on irronnut samalla tuloksella.) Hopeasija jäi myös kotikentälle, kun Vuokko Miikki löi nettotuloksen 73. Kolmen seuraavan pelaajan tulos oli 74 ja heistä pienimmällä slopella kolmannen palkintosijan saavutti HGK:n Mariel Häkkinen. Samaan tulokseen päätyivät Seija Korhonen ja Sirpa Kuokka. 

Pistebogey-sarjassa kaikki palkintosijat tulivat kotiseuran pelaajille. Voittaja oli Nina Pöllänen tuloksella 38 pistettä ja toiseksi tuli Tiina Lundgren vain yhden pinnan erolla eli 37 pisteellä. Kaksi seuraavaa pelaajaa teki tuloksen 36 pistettä, joten pronssisijaa lähdettiin selvittämään slope-vertailulla. Kun sekin oli sama, niin tuloksen ratkaisi parempi takaysi. Pidemmän korren veti Maarit K. Miettinen ja Marke Niiranen "jäi" täpärästi neljänneksi. Eihän sekään toki ole huono sijoitus, kun pelaajia oli tässä sarjassa 34.

Kummankin sarjan voittajat saivat Joutsen untuvaisen peitto+tyyny-setin. Kakkosten matkaan lähti untuvapeitot ja kolmoset saivat untuvatyynyt. Eeron sanoin: "Hyviä unia!"

Erikoiskilpailuina pelattiin lähimmäs lippua vaihteeksi väylällä 14 ja pisin drive väylällä 16. Lähimmäs lippua osui KGC:n Heli Puhakka (2,74 m) ja pisimmälle avasi HGK:n Mariel Häkkinen. Marielin triplamenestyksen kruunasi kisan paras scratch-tulos 79 lyöntiä. Seuraavina olivat 81 lyönnillä suomenmestarimme Tallu Lähteinen sekä 82 lyönnillä viime vuonna parhaan tuloksen tehnyt NG:n Mimi Skog. Kaikki erikoisen hyvät saivat palkinnokseen Kulkuri-torkkupeitot.

Päivän perinteisensä huipennuksena kaikkien osallistujien kesken arvottiin lahjakortti vapaavalintaisen untuvatakin hankintaan Joutsen Finlandin myymälöistä. Eero toimi onnenpekkana ja huolellisesti sekoitetusta tuloskorttipakasta nousi Seija Korhosen kortti.  Lohdutuspalkintoina arvottiin lahjapakkaus HyviGolfin omaa nimikko-olutta sekä uudella logollamme varustettuja palloja.

Kiitos osallistujille ja erityisesti kaikille vieraileville ladyille. Onnittelut kaikille voittajille, sekä taitaville että onnekkaille. Suuri kiitos Joutsen Finlandille, toimitusjohtaja Matias Kotkasaarelle ja Eero Kotkasaarelle, että jälleen mahdollistitte tämän hienon tapahtuman naisgolfareille läheltä ja vähän kauempaa. Kiitos myös klubiravintolalle, kenttähenkilökunnalle sekä Joutsenen Jaana Sarpiolle käytännön järjestelyistä. 

Tervetuloa kaikki ja kaikkien kaveritkin pelaamaan taas ensi vuonna!

HyG Naistoimikunta

Kuvia täällä: https://hyvigolf.kuvat.fi/kuvat/Joutsen+Ladies+Open+2020/

Joutsen Ladies

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit fennia  270