Caddiemaster
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Apteekkipiste Shoot Outin voittoon Hanski

shoot2021 aa

Karsinta kilpasarjaan tapahtui valkoiselta tiiltä 10 reiän karsinnalla väylillä 15, 16 ja 1-8. Kilpasarjassa meni jatkoon 11 pelaajaa ja keltaiselta tiiltä pelattuun harrastesarjan kilpailuun pääsi 8 pelaajaa.

Varsinaiseen kilpailuun suoraan karsinnasta selvisivät parhaan tuloksen (par) tehnyt Jari Hanski sekä Tarvo Viita-aho, Antti Naamanka, Juha Suvinen, Antti Seppänen, Pasi Niittukari, Santtu Eskola, Santtu Kuikkaniemi, Antti Saviaho ja Jari Rouvinen, edellämainituilla tulos + 3 tai parempi. Uusintaan viimeisestä paikasta lähtivät +4 tuloksen pelanneet Eetu Naamanka ja Jarmo Maunu, joista Maunu onnistui paremmin. Uusinta oli lähemmäs 11 väylän lippua väylän yhdeksän tiiboxista.

shoottiim 2021aa

Shoot-Out alkoi kilpailun johtaja Jouni Elorannan komennossa väylältä yhdeksän ja siinä Juha Suvinen avasi soketin oikealle sivuveteen, droppi sieltä ja Juha teki tuplan ja putosi kisasta ensimmäisenä.

Väylä 10. Vain Jari Hanski osui greeniin, muut kohtalaisesti greenin etupuolella, paitsi Tarvo Viita-Aho, joka avasi oikealle sivuveteen, sieltä droppi, tuloksena tupla ja nyt oli Tarvon vuoro pudota.

Väylä 11. Antti Seppänen epäonnistui avauksessaan ja se jäi etukuusien luo, siitä siirto väylän alkuun ja kolmas notkon pohjalle ja neljäs greenin kanttiin ja taas pelissä mukana, kun sillä välin Antti Naamanka löi toisen lyönnin ysiväylän raffiin ja kolmas lyönti puiden kautta lähes ysiväylän etummaiseen tiiboxiin, neljäskin jäi vielä greenin lähellä olevan katajan luo ja sieltä tupla. Antti Seppänen päätyi myös tuplaan ja Anttien välille uusinta, jossa Antti Seppänen nosti greenibunkkerin takaa paremmin.

Väylä 12. Pasi Niittukari avasi vasemmalle 14 tiiboxin yli sivuveteen, dropin jälkeen kolmas joen mutkaan, neljäs greenin kanttiin ja lopputulos oli tupla. Santtu Eskola avasi oikealle sivuveteen, josta kolmas lyönti vasemmalle jokeen, Santtu tuli viidennellä greenille, mutta otti 3 puttia ja tuloksena tripla ja putoaminen.

Kolmellatoista Jari Rouvinen avasi vasemmalle sivuveteen, kolmas vain vaivoin greenin eteen ja tuloksena tupla ja putoaminen.

Väylällä 14 Santtu Kuikkaniemi avasi vasemmalle alarinteeseen ja Antti Seppänen oikealle ylärinteeseen. Molemmille bogey, samoin Antti Saviaholle, joka otti greenin takaa 3 puttia. Uusinta oli bunkkerista ja nyt oli Antti Seppäsen vuoro pudota.

Väylä 15. Pasi Niittukari löi kaksi kertaa väyläbunkkerista, teki bogeyn. Jarmo Mauno teki greenibunkkerin kautta myös bogeyn ja kolmantena uusintaan bogeylla Antti Saviaho. Nyt huonoiten greenin kantista chippasi Saviaho ja hänen kilpailu päättyi.

Väylä 16. Santtu Kuikkaniemen avaus meni keskelle 15 väylää, sieltä upeasti greenille. Niittukari ja Hanski avasivat väylälle, mutta Maunon pallo meni 15 ja 16 väylän välillä olevan puskan taakse, siitä toinen tien reunaan ja kolmas lähes outtiin lähelle 15 takatiitä, sieltä neljäs vaikeasta paikasta greenin eteen, josta chippi jäi lipusta vielä melko kauas ja kun muut olivat jo lähellä lippua, niin Maunu luovutti.

17 väylällä kukaan ei osunut kahdella greenille ja huonoiten lähestyi Niittukari ja hän putosi bogeylla.

Viimeisellä väylällä lähtivät erittäin varmaan peliä esittänyt Jari Hanski ja Santtu Kuikkaniemi. Jari avasi hieman pitkäksi koivujen katveeseen, mutta pääsi oksien alta hienosti greenille noin neljään metriin. Santun avaus meni veteen noin 150m paalun luota, siitä kolmas greenin keskelle, noin 10m päähän reiästä, Santun pitkä paarputti ei uponnut ja Jari Hanski varmisti omalla paarillaan kilpailun voiton.

Apteekkipiste Shoot-outin voittaja Jari Hanski oli myös kilpailun sponsori, joten vaikka voittajan kunnia meni hänelle, niin palkinnot kilpasarjassa jaettiin kolmelle seuraavalle, jotka siis olivat Santtu Kuikkaniemi, Pasi Niittukari ja Jarmo Mauno. Palkintojenjaon aluksi Jari Hanski kiitti osallistujia ja järjestäjiä hyvästä kilpailusta ja seuraavana Santtu kertoi osallistuneensa Shoot-outtiin ensimmäistä kertaa ja piti kilpailumuotoja erittäin kivana kilpailumuotona, mutta myös hyvin jännittävänä.

Harrastajasarjassa kolme parasta Tuomas Seppänen, Petri Lahtinen ja Topi Naamanka. Tuomas pelasi varmaa peliä läpi kilpailun, eikä esimerkiksi joutunut kertaakaan uusintaan kisan aikana.

seppanenTuomas 2021

 

Kisakuvia täällä: https://hyvigolf.kuvat.fi/kuvat/Apteekkipiste+Shoot+Out+2021/

MH

 

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit fennia  270