Caddiemaster
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Eevojen ja Aatamien kuumaa pelihuumaa

Eevat ja Aatamit retroilivat lauantaina seuran 40-vuotisen taipaleen kunniaksi 70-luvun tyyliin. Vielä aamulla sääennusteet povasivat ukkosta pelin ajaksi, mutta se päätti loistaa poissaolollaan. Aurinko loisti sen sijaan paikanpäällä sitäkin lämpimämmin. Pari lyhyttä sadekuuroa ei onnistunut säätä yhtään viilentämään, vaan noin kuusituntinen kisa vietiin läpi 42 joukkueen voimin ”mombasamaisissa” (kuuman kostea) olosuhteissa. Varrella virran pidettiin huolta suolatasapainosta ”kioskin tyttöjen” grillaamien makoisien kanavartaiden ja makkaran avulla. Tuulensuojaan ei auttanut kuitenkaan jäädä nuoruusnostalgiamusiikin lumoihin, jotta tulokset selviäisivät ennen keskiyön aikaa.

Pelin päätteeksi kokoonnuttiin klubiravintolaan nauttimaan retrohyvistä pöydän antimista, ”vanhan kunnon ajan” lihamurekkeesta ja raikkaista salaateista. Illan huipennukseksi nostettiin lippu salkoon eli julkistettiin tulokset.

Koko kisan voitti tuloksella 55 myös parhaan scratch-tuloksen (57) tehnyt joukkue Linnermon Janne ja Mervi sekä Ruissalon Tommi. Vain pisteen päässä tulivat toiseksi tuloksella 56 Elorannan Jouni ja Sanna sekä Marko Paski. Pronssisijan tuloksella 59 veivät Huhtamäen Anja ja Jari sekä Suvisen Juha. Loput kahdeksan palkinnoille yltänyttä joukkuetta tekivät tuloksen 60 tai 61. Palkintoina oli Hyvigolfin lahjakortteja ja viisi joukkuetta sai vähän pyyhkeitä.

 eevaaatami

Kuvassa iloinen voittajakolmikko Ruissalo, Linnermo & Linnermo.

 

Hetki etsittiin kunnes löydettiin jokaiseen erikoiskilpailuunkin oikea voittaja. Lähimmäs discopalloa (ei siis lippua) väylällä 1 osui Eero Junni (3,35m). Väylällä 17 sijainnutta peace-merkkiä lähimmäs löi Soinin Riitta (1,89m). Väylällä 16 pisimmistä avauksista vastasivat Eevojen puolelta Levanderin Minka ja sekä Aatami ”Andy” Saviaho. Palkintoina oli uniikkeja oransseja Eeva&Aatami-palloja ja -tiitikkuja (jos löydät metsästä, niin tiedät kenelle palauttaa!). 18 väylän mittaisessa tietovisassa ansaitsivat lahjakortit klubiravintolaan Janssonin Solveig ja Jonas sekä Seppo Salo.

Moni joukkue oli sonnustautunut teeman mukaisiin vetimiin. Tuomariston yksimielisellä päätöksellä parhaan asun kilpailun voitti joukkue Katri Yli-Kovero, Jari Lehto ja Kai Rautanen. Heille voitto toi liput seuran 40-vuotisgaalailtaan. Joukkue velvoitettiin saapumaan juhliin voittoasuissaan. - No ei vainenkaan...

eevaaatamia2

Parhaan asun palkinnon voittanut joukkue Lehto, Yli-Kovero ja Rautanen.

 

Illan kuplivimpaan palkintoon ei taito riittänyt, vaan tarvittiin onnea. Värikkäät juhlajuomat lähtivät Metsovuoren Tarjan ja Martin sekä Tervo Viita-ahon matkaan.

Pitkän kuuman pelipäivän jälkeen monella oli pian jo muut menot mielessä. Kuka lähti ajamaan tandemilla Iskelmäkesään, kuka muuten vain vasten auringon siltaa. Naistoimikunta kiittää osallistujia ja toivottaa kaikki tervetulleeksi taas ensi vuonna uusin teemoin.

Lisää kuvia kilpailusta löydät klikkaamalla tästä.

PS. Ne, jotka ehtivät lähtemään ennen palkintojen jakoa, voivat noutaa palkintonsa caddiemasterilta.

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270