Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Golf-Center Shoot-Out 2018

 

markoatte18

 

Golf-Center Shoot-Out pelattiin tänä vuonna hieman uudistetulla formaatilla. Karsinta kilpailuun tapahtui kuten ennenkin, eli 10 reiän kilpailu harraste- ja kilpasarjassa. Kilpasarjassa meni suoraan jatkoon 8 parasta ja kolme seuraavaa pelaajaa pääsivät ns. lucky loser -ryhmään. Nämä lucky loserit pelasivat pääryhmän takana väylälle 13 asti omaa kilpailua. Heistä huonoin putosi aina joka väylällä pois, mutta samalla joukkoon liittyi mukaan pääryhmästä pudonnut pelaaja ja paras pääsi sitten väylällä 13 takaisin pääkilpailuun.

Varsinaiseen kilpailuun suoraan karsinnasta selvisivät parhaan tuloksen (+3) tehnyt Jari Rouvinen sekä Antti Seppänen, Petteri Laaksonen, Santtu Eskola, Atte Siijärvi, Petteri Oksanen, Jarmo Lonkola ja Janne Linnermo.

shootjoukkue2018

Kuvassa kilpasarjan finalistit ja takarivissä kurkkivat 3 lucky loseria.

Shoot-Out alkoi väylältä yhdeksän ja kaikkien avaukset olivat jotakuinkin ok. Kakkoslyönneissä ainoastaan Jarmo Lonkola epäonnistui ja hän jäi reilusti greenistä lyhyeksi ja kun lähipelikään ei ollut ihan tikissä niin Jarmo putosi ensimmäisenä ja siirtyi kymppiväylällä lucky loser -ryhmään. Seuraavalla väylällä Laaksosen Petterin avaus karkasi tien vasemmalle puolelle, pallon makuu oli rinteen reunalla erittäin huono. Siitä toinen lyönti karkasi reilusti greenin yli, lopputuloksena tupla ja siirtyminen takana tulevaan lucky loser -ryhmään.

 

petteri l 10 18

Petteri Laaksonen väylän 10 toisessa lyönnissä.

Väylällä 11 puhalsi tuuli vasemmalta oikealle ja tässä sitten useampikin pallo karkasi oikealle vesiesteeseen. Pienen etsintätuokion jälkeen palloja droppailtiin peliin ja homma taas jatkui. Tällä väylällä kukaan ei saanut aikaa greeniosumaa ja tuplalla uusintaan menivät Santtu, Atte ja Jari. Uusinta oli putti ja tästä lucky losereihin siirtyi Santtu.

jasubunk18

Jari Rouvinen väylän 11 greenibunkkerissa

Väylä 12 ja Petterin avaus väyläpunkkerin etureunaan, muilla pallo ihan hyvin pelissä. Petterin toinen lyönti oikealle raffin ja pidemmän heinikon rajalle. Jannen toinen lyönti meni veteen ja Jarin lyönti karkasi joen taakse väylä 13 puolelle, pallo löytyi ja sieltä Jari pääsi parilla lyönnillä greenille. Bogeylla uusintaan menivät Jari, Petteri ja Janne. Greenin kantista suoritetussa uusinnassa Petterin kohtaloksi tuli siirtyä takana tulevaan ryhmään.

Väylä 13. Kaikilla avaus ihan hyvin, eli toiset lyönnit nousivat ratkaisevaan asemaan. Jannella se meni bunkkeriin ja Antilla jäi lyhyeksi lähes vesiesteen rajalle. Äsken mainitut uusintaan ja Janne jatkoon. Lucky Loser ryhmässä olivat tässä vaiheessa mukana Petteri Oksanen, Mikko Kiuru ja Santtu Eskola. Heistä uusinnan kautta takaisin pääkilpailuun selvisi Petteri. Väylällä 14 avattiin vastatuuleen ja Jannea lukuun ottamati muut päätyivät greenibunkkeriin. Jannen pallo karkasi vasemmalle reilusti pitkäksi ykkösen greenin kohdalle ja tässä nähtiin aika harvinainen tapaus pelimiehelle: Janne mittasi par3 -väylällä toisen lyönnin pituutta kiikarilla! Petteri ei saanut palloaan ylös bunkkerista ensimmäisellä yrityksellä, seuraava lyönti meni greenin taakse pitkäksi, sieltä neljäs jäi lyhyeksi ja kun tuplaputtikaan ei uponnut Petterin luovutti.

janne14 18

Janne Linnermo ja väylän 14 toinen lyönti

Väylällä 17 Janne avasi outtiin ja kun Jari teki birdien ja Attekin oli kahdella lyönnillä metrissä, niin oli Jannen vuoro kätellä pelikaverit.

Finaalipari Atte & Jari siirtyi väylälle 18. Aten avaus hieman oikealle ja lipulle jäi 175 m, Jarin avaus oli mutkassa keskellä väylää, molemmat toisella lyönnillä greenin taakse matalaan raffiin. Jarin lyönti epäonnistui ja jäi vielä greenin ulkopuolelle, sitten neljäs lyönti hieman pitkäksi ja kun bogeyputtikaan ei uponnut, Atte voitti tehtyään bogeyn.

attejasu18

Finaalipari 18 tiillä

Palkintojenjako käytiin Golf-Centerin Marko Paskin ja kilpailunjohtaja Tommi Rouvisen johdolla. Harrastesarjan kolme parasta olivat Pasi Niittukari, Jaakko Kämäräinen ja Jari Torkkel. Pasi oli jo voittanut harrastesarjan karsinnan +3 tuloksella. Kisa kulki muutenkin häneltä erinomaisesti, kun edes yhteenkään uusintaa ei voittaja joutunut. Pasi totesi lämpimän kelin olleen hieman raskas pelata, kentän kuntoa hän kehui. Tämä kilpailumuoto tuntuu sopivan Pasille. Kolme harrastesarjan kilpailua, yksi kakkossija ja kaksi voittoa.

pasimarko 18

Pasi Niittukari ja Marko Paski

Kilpasarjan voittanut Atte Siijärvi osallistui kilpailuun kuudetta kertaa ja nyt tuli ensimmäinen voitto. Aten peli kulki koko ajan ihan mukavasti ja nuorimies oli tyytyväinen peliinsä. Ainoaan uusintaan Atte joutui väylällä 11 kun avaus oli karannut vesiesteen puolelle. Myös Atte kehui kentän kuntoa ja kiitteli pelikavereitaan hyvästä vastuksesta.

katsojia 18

Katsojia väylä 11 greenin kupeessa.

Lisää kuvia löytyy tuolta:

https://hyvigolf.kuvat.fi/kuvat/Golf-Center+Shoot+Out+2018/

 

MH

Kilpailut ja tapahtumat

To 18.07.2019
Sami Santala Invitational

Pe 19.07.2019
Only For Men

La 20.07.2019
Eeva & 2 Aatamia

Ti 23.07.2019
HyPo GOLF

La 27.07.2019
Golf Center & OnGolf Tour

Kaikki kilpailut ja tapahtumat

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

everybody 1 2018

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit scandic 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit selkaklinikka 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270