Palvelunumero
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Sami Santalan mitalikahvit klubilla

penttisami

Hyvinkään golfklubilla juotiin tänään keskiviikkona Sami Santalan mitalikahvit ja samalla kuultiin Samin tulevaisuuden suunnitelmista. Sami siis voitti viime viikolla nuorten alle 21-vuotiaiden sarjan reikäpelin suomenmestaruuden.

santtusami

Klubille oli kokoontunut väkeä ravintolan täydeltä ja kunhan kaikki olivat saaneet kakkukahvit, niin aluksi seuran puheenjohtaja Santtu Eskola toivotti väen tervetulleeksi ja onnitteli Samia hienosta saavutuksesta. Puheessaan Santtu totesi, että jo oli aikakin saada mestaruus taas seuraan koska edellisestä oli kulunut jo reilut 20 vuotta. Silloin Hirvosen Heikki voitti poikien sarjassa kultaa.

samikakku

Sami kiitti ensin vanhempiaan tuesta ja mahdollisuudesta panostaa golfiin. Isällä on ollut suuri rooli valmentajana, mutta unohtaa ei sovi äidin roolia tukena ja huoltajana toimimisessa. Sami kiitti myös seuraa ja kaikkia sen jäseniä, koska seuran tuki on mahdollistanut kilpailemisen. Viime viikon kilpailusta Sami kertoi oman pelinsä olleen koko kisaviikon hyvää, tunne oli, että nyt pelataan elämän parasta golfia ja itseluottamus oli sen mukana kunnossa. Oli hieno hetki, kun kuulutettiin ”voittaja ja Suomenmestari Sami Santala” -Sami kertoi.

Hyvinkään kaupungin tervehdyksen tilaisuuteen toi sivistystoimenjohtaja Pentti Halonen. Pentti näki golfin nousevana lajina Hyvinkäällä ja onnitteli Samia Hyvinkään kaupungin puolesta. Sami sai Pentiltä myös pienen varustepaketin, sekä kutsun elokuun lopussa Kytäjällä pelattavaan Red Carpet -golfiin. Siellä tarvitaan näyttelijöiden joukossa ihan oikeitakin pelaajia, totesi Pentti. Seuran kapteeni Topi Naamanka onnitteli myös Samia ja muisti nähneensä Samin jo vuosia sitten seuran skidigolfryhmässä.

topisami

Seuraavaksi Sami ja Tapio kertoivat tulevaisuuden suunnitelmista. Talissa elokuun loppupuolella pelattavan Erkko Trophyn jälkeen Sami siirtyy ammattilaiseksi ja sen jälkeen heti syyskuussa on edessä tiukka koitos, kun Sami osallistuu Eurooppa Tourin esikarsintoihin Saksassa. Joulukuussa on sitten vuorossa Thaimaassa Aasian tourin karsinta, jollei pelipaikkaa sitä ennen ole löytynyt. Sami totesi, että karsinnoista jatkoon pääsy, saati sitten läpimeno on kovan työn takana, koska lukuisilla pelaajilla on sama tavoite ja kilpailu on kovaa. Tämä siirto oli suunniteltu jo keväällä, koska ensi vuonna tulisi siirtyminen yleiseen sarjaan ja kun ei kuulu mihinkään liiton ryhmiin, niin Sami ja Tapio olivat todenneet nyt olevan jo oikea aika amatööristatuksen karistamiseen. Päätöstä auttoi se, että nykyään ammattilaisen pelimahdollisuudet ovat uusien kiertueiden myötä parantuneet oleellisesti. Muutama tukijakin on jo löytynyt: Bägistä löytyy Bridgestonen mailat & pallot ja jatkossa miehen vaatettaa Adidas.

familysantala

Tulevaisuuden tavoitteista kysyttäessä Sami totesi niiden olevan mahdollisimman korkealla ja golfissa se tarkoittaa jollain pääkiertueista pelaamista ja kovimmalla tasolla Major-kilpailujen voittamista.

samiyleisöä

 

Täältä lisää kuvia: https://hyvigolf.kuvat.fi/kuvat/Samin+mitalikahvit+2018/

 

MH

Kilpailut ja tapahtumat

To 18.07.2019
Sami Santala Invitational

Pe 19.07.2019
Only For Men

La 20.07.2019
Eeva & 2 Aatamia

Ti 23.07.2019
HyPo GOLF

La 27.07.2019
Golf Center & OnGolf Tour

Kaikki kilpailut ja tapahtumat

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

everybody 1 2018

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit scandic 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit selkaklinikka 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270