Caddiemaster
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Joutsen Ladies Open pelattiin 13. kerran

Naisten kauden päätapahtuma Joutsen Ladies Open pelattiin syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina perinteisesti loistavassa kesäsäässä. Ladyvieraiksi saimme 12 naista 10 eri seurasta ja yhteensä meitä oli 61.

Kisassa pelattiin tuttuun tapaan kahta sarjaa: pistebogey yli 18 tasoituksella pelaaville ja tasoituksellinen lyöntipeli alle 18 tasoituksen omaaville. Kisan ”maalissa” klubiravintolassa oli vastassa kisasponsorimme Joutsen Finlandin toimitusjohtaja Matias Kotkasaari, jonka tarjoama raikas booli virkisti mukavasti lähes helteisen pelikierroksen jälkeen. 

Kisalounaan jälkeen Matias sekä kilpailunjohtaja Topi Naamanka jakoivat perinteisen upeat palkinnot. Valitettavasti itse tilaisuudessa lyöntipelisarjan palkinnot jaettiin virheellisen tuloslistan mukaan. Tarkistuksen jälkeen tosi tasaisen kisan voittajaksi osoittautui Seija Korhonen, kakkoseksi Kirsi Hirvonen ja kolmanneksi Tuula Vento. Kaikilla kolmella HyG-ladyllä oli sama nettotulos 72 lyöntiä. Tällä samalla tuloksella kisa on muuten ratkennut myös kahtena edellisenä vuonna. Seija sai ansaitsemansa palkinnon jälkitoimituksena. Vielä kerran pahoittelut virheestä tulospalvelussa!

Myös pistebogey-sarjassa kaikki palkintosijat tulivat kotiseuran pelaajille. Voittaja oli Anu Laaksonen kelpo tuloksella 39 pistettä ja toiseksi tuli Anneli Miettinen vain yhden pinnan erolla eli 38 pisteellä. Neljä seuraavaa pelaajaa teki tuloksen 35 pistettä, joten pronssisijaa lähdettiin selvittämään slope-vertailulla. Kahdella parhaalla oli sekin sama, joten seuraavaksi piti verrata takaysin tuloksia. Kolmanneksi selvisi tämän perusteella Tiina Halonen. Kummankin sarjan voittajat saivat Joutsen untuvaisen peitto+tyyny-setin. Kakkosten matkaan lähti untuvapeitot ja kolmoset saivat untuvatyynyt.

Erikoiskilpailuina pelattiin lähimmäs lippua väylällä 1 ja pisin drive väylällä 16. Kolme nimeä löytyi kummaltakin tulostaululta. Lähimmäs lippua osui HyGin Merjo Eloranta (3,50 m) ja pisimmälle avasi NG:n Mimi Skog. Mimi teki myös ylivoimaisesti parhaan scratch-tuloksen 77 lyöntiä. Seuraavina olivat 83 lyönnillä Kristiina Junni ja Anja Huhtamäki. Parhaiten onnistuneet saivat palkinnokseen Kulkuri-torkkupeitot.

Päivän huipennuksena kaikkien osallistujien kesken arvottiin lahjakortti vapaavalintaisen untuvatakin hankintaan Joutsen Finlandin myymälästä. Matias toimi onnenpekkana ja huolellisesti sekoitetusta tuloskorttipakasta nousi HyGin Tuula Venton kortti. Lohdutuspalkinnoiksi Joutsen oli antanut kaksi kahden hengen lippupakettia Habitare-messuille. Muut arpaonnelliset olivat Kirsi Surakka HyG ja Pirjo Sipronen SHG. 

Hieno golfpäivä oli jälleen kerran! Kiitos osallistujille ja erityisesti kaikille vieraileville ladyille. Onnittelut kaikille voittajille, niin taitaville kuin onnekkaille. Suuri kiitos Joutsen Finlandille ja Matiakselle mahtavasta tuesta kisallemme. Kiitos myös klubiravintolalle sekä Joutsenen Marika Tuomaiselle käytännön järjestelyistä. 

Tervetuloa kaikki ja kaikkien kaveritkin pelaamaan taas ensi vuonna!

HyG Naistoimikunta

Joutsen ladies

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit fennia  270