Caddiemaster
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Miltä kevät näyttää Hyvigolfissa

Golfia voimme harrastaa ilman lähikontakteja ja luonnossa liikkuminen hienon lajin parissa on monelle juuri se tarvittava henkireikä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Tulemme Hyvigolfissa tekemään kaikkemme, että kausi alkaa lähes normaalisti. 

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi tehdään tarkat ohjeet aina sen hetkisen tilanteen mukaan. Päivitetyt ohjeet löytyvät Hyvigolfin kotisivulta. Ajanvaraus ja kentälle ilmoittautuminen tullaan tarvittaessa toteuttamaan ilman lähikontakteja esimerkiksi mobiililaitteiden avulla. Samojen kosketuspintojen välttämiseksi vuokrakärryt, pallopesurit, bunkkereiden haravat, vuokrattavat golfautot ja roskakorit pidetään toistaiseksi poissa kentältä. Lipputanko pidetään aina reiässä ja toisten mailoihin ja palloihin ei kosketa. Kaikessa harjoittelussa, liikkumisessa ja pelaamisessa tulee noudattaa turvaetäisyyttä kaikkiin kentällä olijoihin. Meillä kaikilla on tässä iso vastuu! 

Kenttä ei varsinaisesti ole vielä auki, mutta vuoden 2020 pelioikeuden varanneet voivat ulkoilla kentän alueella THL:n suositusten mukaisesti, kuten metsissäkin. Kentällä lienee jopa vähemmän vastaantulijoita kuin lenkkipoluilla. Lähikontaktien suhteen noudatamme kuitenkin nollatoleranssia eli ulkoilkaa kentällä vain oman perheen kanssa ja muihin turvaetäisyyksiä noudattaen. Viheriöt ja tiiauspaikat tulee kuitenkin vielä rauhoittaa. Avauslyönnit tulee tehdä tiiauspaikkojen ulkopuolelta ja pelata talviviheriöille. Pakkaskelien sattuessa kuuraiselle kentälle meno on tietenkin ehdottomasti kielletty. Pelioikeuden itselleen voi varata: https://www.hyvigolf.fi/pelaaminen/peliokeuden-varaaminen.  

Osakkaiden tulee kirjautua Nexgolfiin omilla tunnuksillaan ja merkitä sinne, kuka pelioikeutta tänä vuonna käyttää. Kentälle saa mennä vasta, kun on varannut vuokrapelioikeuden/ kirjannut oman osakkeensa pelioikeuden käyttöönsä.

Range on jo auki ja siellä voi harjoitella turvaetäisyyttä noudattaen. Tarkempi ohjeistus on näkyvissä rangella. Klubirakennus on suljettu, mutta palloja saa pallokoneesta joko maksukortilla tai aikaisempina vuosina ladatuilla magneettinapeilla. Vanha nappi on myös mahdollista saada ladatuksi maksamalla lataus etukäteen Hyvigolfin tilille FI53 5062 0320 1605 46 tai MobilePayn kautta. Jos haluat saada napin ladattua, ole yhteydessä Petteri Oksaseen toimitusajankohdasta, puh 0400 613174 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Myös harjoitusalue on käytettävissä, viheriöt kuitenkin sielläkin suljettuina. Harjoitusalueella käytetään omia palloja.

Oheispalvelut, kuten esimerkiksi ravintolan ja klubitalon avaaminen, sekä kauden ensimmäiset kilpailut ja tapahtumat saattavat siirtyä tai muuttaa muotoaan.

Ulkoliikunta riittävin tartuntaturvavälein on näinä aikoina monille ihmisille parasta mahdollista terapiaa! Teemme kaikkemme, että pystymme tänäkin vuonna tarjoamaan teille vaikeasta tilanteesta huolimatta hienot olosuhteet golfin harrastamiseen.

IMG 5449 Pano

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270
hyg sponsorit fennia  270