Caddiemaster
   0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
   toimisto@hyvigolf.fi

Mihin voimme vaikuttaa?

Maailmassa on paljon asioita, joihin emme voi vaikuttaa. Sääolosuhteet ovat yksi niistä ja tänä kesänä ne olivat golfaamisen kannalta varsin heikot. Toukokuun puolivälissä satoi vielä lunta ja sadepäiviä oli kesän aikana melkein kaksinkertainen määrä viime vuosien keskiarvoon verrattuna.
 
Hyvigolfissa heikot kelit näkyivät kierrosmäärissä, joita oli melkein viisi tuhatta vähemmän kuin edellisvuosina, vaikka kaikki pelioikeudet olivat viime vuosien tapaan käytössä. Asiat, joihin emme voi vaikuttaa, onkin parempi vain hyväksyä ja suunnata energia niihin asioihin, joihin voimme toimillamme oikeasti vaikuttaa.
 
Green cardista luopuminen
Hyvigolfin ilmoitus luopua green card -suorituksesta ensimmäisenä golfseurana Suomessa, sai aikaan vilkkaan valtakunnallisen keskustelun. Keskustelu oli muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta erittäin positiivista ja kannustavaa.
 
Ainoat epäilevät kommentit tulivat nykyisiltä pelaajilta, jotka pelkäsivät green card -suorituksesta luopumisen vaikuttavan negatiivisesti joko pelinopeuteen, kentän kunnosta huolehtimiseen tai turvallisuuteen. Näihin asioihin tehty päätös ei kuitenkaan vaikuta millään tavalla.
 
Aikaisemmin Hyvigolfissa harrastus aloitettiin käymällä alkeiskurssi, jonka jälkeen jokainen osallistuja sai green cardin. Jatkossa jokainen aloittaja käy saman alkeiskurssin ja opettelee täysin samat asiat kuin aikaisemminkin. Ainoa muutos on, että enää emme puhu green card -kokeesta.
 
Uusilla pelaajilla on siis jatkossa täysin samat valmiudet lajin aloittamiseen kuin ennenkin. Green card -kokeesta luopuminen on vain lajin imagoon vaikuttamista ja uudistuksella pyritään mataloittamaan aloittamisen kynnystä.
 
Ravintola siirtyy Hyvigolf Oy:n hallintaan
Kuluneena vuonna golfklubimme ravintolatoimintaa pyörittänyt Marco Sundström joukkoineen on päättänyt luopua klubiravintolasta. Marco ei saanut toimintaa kannattavaksi visioimallaan konseptilla, jossa palvelun laatua nostettiin suuremmalla henkilökuntamäärällä ja ruokatarjonta vietiin à la carte -ravintolan tasolle. Kysyntää ei ollut riittävästi, mihin myös huonot kelit osaltaan vaikuttivat. Marco kertoi kuitenkin olevansa tyytyväinen siihen, että he kävivät kokeilemassa, eikä mitään jäänyt hampaan koloon.
 
Hyvigolfin hallitus on jo pitkään pohtinut ravintolatoiminnan ottamista yhtiön haltuun ja nyt siihen tuli oiva mahdollisuus. Päätös omasta ravintolasta syntyi hallituksessa Marcon irtisanomisilmoituksen jälkeen nopeasti ja yksimielisesti. Avainhenkilöiden rekrytoiminen aloitettiin välittömästi ja hakemuksia on tullut runsaasti.
 
Ravintolan pyörittäminen golfyhtiön omana avaa paljon mahdollisuuksia. Ravintolatoiminta voidaan miettiä vielä enemmän omien osakkaiden ja jäsenten palveluna, jolloin myös hinnoittelu voi olla maltillisempaa kuin ulkopuolisen yrittäjän toimesta.

Työpaikkoja Hyvigolfissa

Ensi keväästä alkaen golfklubin ravintola siirtyy Hyvigolf Oy:n hoitoon, joten palkkaamme henkilökuntaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.
Lue ravintolarekrystä lisää täältä!

MikaPuttaa
 
Aktiivista talvikautta kaikille Hyvigolfin jumppien, palloiluvuorojen, kuntosalin ja kulttuuritapahtumien parissa!
Mika Nieminen
Toimitusjohtaja, Hyvigolf Oy

 

< Takaisin sisällysluettelosivulle

Kilpailut ja tapahtumat

kenttaesittely

Tarvittaessa tavoitat meidät:
Palvelunumero

0600 550 974
0,83 €/min + pvm/mpm
toimisto@hyvigolf.fi

everybody 1 2018

Lataa uusin lehti klikkaamalla kuvaa.

 

hyg sponsorit finpremium 270
hyg sponsorit golfcenter 270
hyg sponsorit 08
LogoRexel Blue CMYK
hyg sponsorit suolahuone 270
hyg sponsorit 05
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 01
hyg sponsorit integrata 270
hyg sponsorit 04
hyg sponsorit rantalainen 270
hyg sponsorit 13
hyg sponsorit 11
hyg sponsorit 17
hyg sponsorit audi center 270
hyg sponsorit rta 270
hyg sponsorit 14
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit 09
hyg sponsorit kiinteistomaailma
hyg sponsorit tuplawoltti 270
hyg sponsorit noblessa 270
hyg sponsorit samu vilkman 270
hyg sponsorit jatke 270
hyg sponsorit efima 270
hyg sponsorit scandic 270
hyg sponsorit medicin man 270
hyg sponsorit rkl 270
hyg sponsorit papula 270
hyg sponsorit quattro 270
hyg sponsorit vallila 270
hyg sponsorit selkaklinikka 270
hyg sponsorit seikkailusveitsi 270
hyg sponsorit sveitsi snacks 270
hyg sponsorit superpark 270
hyg sponsorit etelasuomen talopiste 270