Kevättalkoot sunnuntaina 28.4. klo 10-14

Hyvigolfin kevättalkoot joudutaan lumen tulon takia siirtämään vuorokaudella eteenpäivän. Talkoissa kunnostetaan sekä klubin ympäristöä että siistitään kentän aluetta pelikuntoon. Talkoopäivänä on tarjolla grillimakkaraa ja juomia talkoolaisille. Talkoissa on tehdään tärkeää työtä, että saamme kentän alueen siistittyä ja pelikuntoon.

Mikäli et pääse varsinaisiin talkoisiin tai sinulla on halu/aikaa tehdä talkoita useampana päivänä, itsenäisiä talkoita voi tehdä lumien sulamisesta alkaen aina huhtikuun loppuun saakka. Itsenäisten talkoiden tärkein tehtävä on väylien siivous. Väyliä siivotaan numerojärjestyksessä ja tämä auttaa kentänhoidon henkilökuntaa, kun väyliä valmistellaan pelikuntoon. Klubin alaovessa on lista, jonne voit merkitä siivoamasi paikat, että seuraavat talkoolaiset voivat siirtyä aina seuraavalle väylälle. Työvälineitä, kuten haravia sekä muovipusseja on saatavilla kluvin etuoven edestä.

Mikäli on pakkasta, ei kuuraiselle kentälle tule mennä. Talkoolaiset voivat noutaa klubilta juomista tai kahvia sen aukioloaikoina. Viikolla 17 klubi on avoinna 9-17.

Tervetuloa talkoisiin!

Ohjeita itsenäisiä talkoita tekeville:

  • - Haravat ja jätesäkit klubilta
  • - Väylät siivotaan risuista tiiboksista forelle saakka.
  • - Isommat risut raffiin tai teiden viereen yhteen kasaan
  • - Pienet risut ja kivet jätesäkkiin ja jätesäkit voi jättää täysinä raffin reunaan.
  • - Kirjaa listaan, mikä osa väylästä on tehty

 

ILMOITTAUTUNEET


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!