​​​​​​​Hannu Hämäläinen Hyvigolf Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Hyvigolf Oy:n hallitus on kokouksessaan 17.1.2022 valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.4.2022 alkaen kauppatieteiden maisteri Hannu Hämäläisen.

Hyvigolf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jorma Malmi ja uusi toimitusjohtaja Hannu Hämäläinen allekirjoittivat sopimuksen 21.1.2022.


​​​​​​Hannu Hämäläinen on entinen huippu-urheilija ja valmennuspäällikkö ja toimii tällä hetkellä Suomen Melonta – ja Soutuliitto ry:n toiminnanjohtajana. Hannu Hämäläinen on 36-vuotias ja asuu Espoossa.

"Otan erittäin innokkaana vastaan Hyvigolfin toimitusjohtajan tehtävän. Pääsen mukaan hyvin hoidettuun yhtiöön, jossa on toimittu monessa suhteessa edelläkävijänä golftoimialalla. Itseäni kiehtoo toiminnan kehittäminen ja Hyvigolfissa on kulttuuri kokeilla ja kehittää", Hämäläinen kertoo.

Hallitus aloitti hakuprosessin jo viime syksynä. Hakijoita oli yhteensä 43 ja kymmentä heistä haastateltiin yhtiön valitseman konsultin toimesta. Hallitus haastatteli henkilökohtaisesti kolmea henkilöä ja heistä Hannu Hämäläinen valittiin yksimielisesti.

"Hallitus etsi nykyisen toimitusjohtajan työn jatkajaksi innovatiivista henkilöä. Uudella toimitusjohtajalla tuli olla yritystalouden perusasiat hyvin hallinnassa, kyky itsenäiseen luovaan toimintaan sekä luoda uutta tehokasta osaamista. Hakijoista Hannu Hämäläinen oli paras", Hyvigolf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jorma Malmi kertoo

"Lajiliittotyössä olen saanut kokemusta urheilu- ja liikuntasektorilta järjestöpuolelta. Lajiliitto työ on rakenteiden ylläpitämistä ja kehittämistä ja huippu-urheilupuolella toki hyvinkin intensiivistä käytännön työtä. Hyvigolfissa pääsen johtamaan ja kehittämään liiketoimintaa. Olen siitä erittäin motivoitunut. Uskon, että muutokset ja tulokset ovat nopeammin havaittavissa kuin usein järjestösektorilla", avaa Hämäläinen näkemyksiään.

Hämäläinen aloittaa toimitusjohtajana 1.4. ja Mika Nieminen siirtyy samalla neuvonantajaksi ennen lopullista siirtymistään Wisenetwork Oy:n toimialajohtajan tehtävään 31.8.2022.

"Pääsen mukaan liikkuvaan junaan, kun uusi kausi on kynnyksellään. Haluan oppia kokeneemmiltani ja on erittäin hienoa, että Mika Nieminen on yhtiön tukena vielä ensimmäisen kesän aikana", kertoo Hämäläinen aloituksestaan.

Hämäläinen asuu Espoossa ja kertoo olevansa intohimoinen golffari ja pelaa tasoituksella 9,5.

"Pelivuosissa on välillä ollut taukoa, mutta viimeiset pari vuotta olen pelannut aktiivisesti. Hyvigolfin väylät ovat minulle myös vielä tuntemattomat, joten odotan kuumeisesti yli tuhannen Hyvigolfin pelaajan kanssa kevättä ja kentän aukeamista", Hämäläinen summaa.

Lisätiedot:
Jorma Malmi, puheenjohtaja, 050 454 4220
Hannu Hämäläinen, toimitusjohtaja 1.4.2022 alkaen, 041 310 0721
Mika Nieminen, toimitusjohtaja 31.3.2022 asti, 040 529 0706

Hausjärven Oitissa syntynyt Hannu Hämäläinen odottaa innoissaan, että pääsee tutustumaan hyvinkääläisiin.