Varaa itsellesi Hyvigolfin klubin pelioikeus kaudelle 2023

Klubin pelioikeuden hinta on 78,90 €/kk 12 kuukauden ajan. Nyt on aika hankkia ja varmistaa itselleen pelit Hyvigolfissa ja runsaat pelioikeuden edut.

Klubin pelioikeudessa on mukana Hyvinkään liikuntakeskuksen kuntosalikortti sekä talviharjoittelutilan käyttö. Hyvigolf jatkaa osana kuuden kentän yhteistyötä, jossa Hyvigolfin Klubin pelioikeuden haltija voi vierailla kuukausittain vaihtuvalla lähikentällä rajattomasti kyseisen vierailukuukauden ajan. Vierailukenttinä ovat mukana Lahden Golf, Nurmijärven Golf, Hirvihaaran Golf, Tuusulan Golf sekä Tawast Golf. Klubin pelioikeussopimus alkaa lisäpalveluiden osalta 1.5.2023, mutta kentän avautuessa aiemmin, pelaamaan pääsee luonnollisesti välittömästi Hyvigolfin avautuessa.

Pelioikeudet ovat sidoksissa vuokrapooliin jätettävien pelioikeuksien määrään, joten varaa pelioikeus itsellesi ajoissa, jotta varmistat vuoden 2023 pelit.

Pelioikeuden voit varata itsellesi Hyvigolfin verkkokaupassa. Maksat ensimmäisen erän verkkokaupassa oston yhteydessä. Laskutus jatkuu toukokuussa 2023 11 kuukausierää eteenpäin. Yhteensä maksat siis 12 erää. Pelioikeuden voi lunastaa myös kertamaksulla ja hinta on tällöin 946,80 € eli 12 kertaa 78,90 €.

Kesän aikana voit maksaa pelioikeutta myös liikuntaedulla. Mikäli sinulla on kysyttävää pelioikeuksista, ota yhteyttä toimitusjohtaja Hannu Hämäläiseen 0413100721.