Indoor Golf Day 22.10.2022

Kansainvälistä Indoor Golf Dayta vietetään lauantaina 22.10. ja Hyvinkään Golf Studios -simulaattorissa järjestetään silloin avointen ovien päivä klo 12-16.

Luvassa on mm. lähimmäs lippua -kisa, arvonta ja vapaata laitteistoon sekä tiloihin tutustumista. Lisäksi pääset juttelemaan henkilökuntamme kanssa, ja kysymään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Lyöntitutka Trackmanin tarjoamat mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja sen parissa viihtyvät niin kokeneet golfarit kuin vasta-alkajatkin. Meillä voit harjoitella laadukkaasti, pelata upeita kenttiä ympäri maailman sekä haastaa kaverit hauskoihin kilpailuihin. Tapahtuma on kaikille avoin, joten nappaa myös perheenjäsenet ja kaverit mukaan tutustumaan sisägolfiin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Indoor Golf Dayn yhteydessä 22.10. on voimassa tarjous kymppikorteista, jonka saat lunastettua hintaan 175€/10h. Kymppikortit Hyvinkään simulaattoriin ovat ostettavissa paikan päältä, sekä nettisivuilta golfstudios.fi.

Hyvinkään Golf Studios sijaitsee osoitteessa Pistokatu 3 (tallin numero 39). Tervetuloa testaamaan sisägolfia, tutustumaan tiloihimme sekä ihastumaan markkinoiden laadukkaimpaan lyöntitutkaan. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.