Syksyn pelaaminen

Klubitalo on kiinni 17.10. alkaen. Syysgreenfee 40€, maksut verkkokaupassa tai pelilipuilla klubin postilaatikkoon

Kausi on kääntynyt loppusuoralle ja klubin palvelut hiljenevät. Klubitalo on kiinni maanantaista 17.10. alkaen. Toimisto on avoinna erikseen sovittaessa.

Klubiravintola ja taukokioski ovat kiinni tältä kaudelta. Taukokioskin WC:t ovat avoinna toistaiseksi.

Caddiemaster ja toimisto. Caddiemaster palvelu on suljettu tältä kaudelta. Toimisto on avoinna erikseen sovittaessa. Peliaikojen vahvistaminen tapahtuu suoraan ajanvaraussovelluksesta.

Golfautojen käyttö vain kausikorttilaisille. Autojen käyttöön tulee rajoituksia syksyn kelien mukaan ja vähitellen autoja laitetaan talviteloille. Kausikorttilaisia infotaan asiasta, kun muutoksia tulee.

Green Fee pelaaminen. Mikäli olet vieraspelaaja tai pelaat green feellä tai pelilipuilla, voit hoitaa green fee maksusi verkkokaupassa. Hyvigolfissa on loppukauden voimassa syysgreenfee 40€, jonka voit maksaa verkkokaupassa. Kirjaathan maksusi yhteyteen nimesi ja peliaikasi (pvm + kellonaika). Voit maksaa samalla myös useamman henkilön green feen, jolloin kirjaa kaikkien maksettujen pelaajien nimet.

Pelilippujen käyttö. Mikäli pelaat pelilipuilla, jätä pelilippusi klubirakennuksen päädyssä olevaan postilaatikkoon. Kirjaa lipun taakse nimesi ja peliaikasi.

Kultakortti. Kultakorttipelaajat ovat tervetulleita pelaamaan lokuun loppuun saakka. Kultakortilla pelaamiseen voi ilmoittaa toimiston meiliin toimisto@hyvigolf.fi.

LUE MYÖS ARTIKKELI PELAAMINEN KYLMIEN ÖIDEN JÄLKEEN

Lisätietoja
Petteri Oksanen, palvelupäällikkö
p. 0400 61 3174Yöpakkaset ovat taas käsillä ja ne voivat aiheuttaa muutoksia ennalta tehtyihin varauksiin.

Lue lisää