Hyvigolfissa talkoohenkeä

Hyvigolfissa on ollut kautta aikojen hyvä talkoohenki ja tänä syksynä se sai jatkoa syystalkoiden merkeissä.

Viikko sitten naisgolffarit järjestivät pallotalkoot, joissa kerättiin rangepalloja sisääntulotien molemmilta puolilta. Niitä olikin kauden aikana lentänyt verkon yli aimo määrä ja saalis oli peräti 11 kymmenen litran ämpärillistä. Nyt tien vierusta on taas siistissä kunnossa ja pallot takaisin hyötykäytössä.

Nyt sunnuntaina talkoita jatkettiin risujen keruun merkeissä, kun joukko hyväntuulisia golffareita teki täsmäiskun 3. ja 4. väylän välisen siirtymätien rinteeseen. Rinne on ollut raivaustöiden jälkeen aika epäsiistissä kunnossa, koska risuja ei ole päästy keräämään hankalasta ja märästä paikasta. Näin syksyllä paikka on kuivempi, joten hetki oli juuri sopiva risutalkoille. Joukossa on voimaa ja rinne muuttui aivan erinäköiseksi parissa tunnissa. Glögiä ja pipareita nautittiin siis syystäkin tyytyväisinä talkootyön lomassa.

Hienoa, että Hyvigolfista löytyy pitkin vuotta vapaaehtoisia, jotka mielellään antavat panoksensa yhteisen, kauniin kenttämme hyväksi! Näiden onnistuneiden tempausten rohkaisemana täsmätalkoita järjestetään varmasti jatkossakin. Tervetuloa siis seuraavalla kerralla mukaan iloiseen joukkoon!