Uudet golfautot

Golfautot uudistuivat heinäkuun puolivälissä ja niitä on käytössä aiempaa enemmän.

Kaikki pelaajien käytössä olevat golfautot ovat uusiutuneet tämän kesän aikana. Nyt viimeisetkin autot ovat saapuneet. Kun kaikki autot ovat käytössä, uusia golfautoja on vuokrattavissa 16.

Kaikki autot ovat väriltään vaaleita ja niissä on ruskeat penkit. Autot on numeroitu Hyvigolf-kilvin numeroin 1-16. Autojen 1-10 parkkipaikat ovat etupihalla ja 11-16 paikat klubin takana väylän 15. teeboksin ja klubitalon välisessä katoksessa.

Autot varataan Wisegolf-ajanvarauksesta tai caddiemasterilta. Autoa haettaessa klubitalolta, tulee käyttöön ottaa annetun avaimen numeronmukainen auto. Autot annetaan käyttäjille kunkin päivän osalta sen päivän numerojärjestyksessä. Numerojärjestystä noudatetaan, jotta henkilökunta pysyy paremmin kartalla mahdollisista vikatilanteista.

Autoa palautettaessa klubille tulisi auto laittaa lataukseen sen takaa löytyvästä latausjohdosta paikalle, josta se on noudettu. Auton pääkytkimeen ei tarvitse koskea. Autojen 11-16 käyttäjät palauttavat auton klubitalon taakse tai klubitalon eteen, josta henkilökunta ajaa autot niille osoitetuille paikoille.

Klubillemme jäi 2 ruskeaa autoa, jotka pääasiassa ovat henkilökunnan käytössä. Nämä autot ovat numeroimattomia. Henkilökunnan käyttöön jätettyjen autojen parkit sijaitsevat klubitalon takana ravintolan oven vieressä.

Autojen hinnaston löydät hinnastosta ja varauksen voit tehdä ajanvarauksen yhteydessä tai caddiemasterilta.