Hyvigolfin kaksintaistelu ja muita puheenaiheita

Hyvigolfin kärkinimet Hannu "Sprintti" Hämäläinen sekä Matias "Ruikki" Yritys kisailevat kauden mittaan "Isoin scratch"-tittelistä sekä "Lähimmäs kioskia"-erikoiskisassa

Hannu laittoi kauden alussa luun kurkkuun

Kauden avauskilpailussa laitettiin heti jämäkkää scorea tauluun.

113 lyöntiä Talkookisassa pelannut Hämäläinen ei suorituksellaan antanut ihmetyksen aihetta siitä kumpi ottaa ensin tittelin haltuun.

Suoranaisen uskomattoman comebackin tehnyt Yritys latoi heti seuraavalla viikolla kuitenkin tyylikkäästi ohi kokonaisella viidellä lyönnillä. Quattroservices Open oli Ruikin näytöstä, kun etuysillä molemmille par-5 saatiin 11 lyöntiä aikaan.

"Lähimmäs kioskia"-erikoiskilpailu on ollut tähän asti tasainen, molemmat ovat todisetusti osuneet tänä kautena ilmassa lippuun (kioskiin).

To be continued..

Mitä tapahtuu pumppaamolla, jää pumppaamolle

Villiä spekulointia on myös esitetty pumppaamolla tapahtuvista hämärähommista. Ympärivuorokautista vuoroa ahertavat Riku ja Make viihtyvät kentällä aamusta iltaan ja aina täynnä energiaa. Riittääkö pelkästään klubin New Yorkin keskitummasta trendikahvista tarpeeksi kofeiinia näiden sankareiden jaksamiseen?

"Ainoastaan sillä kahvipapujuomalla ei voi noin pitkiä päiviä vetää, ei mulla ainakaan riitä"

-Anonyymissa klubihaastattelussa kuultua

kuinka koronan vaikutus näkyy kentällä 2022

Koronan pahin vaihe on ohi. Tai niin ne sanovat.

"Long Covid" on tosiasia, ja sen aiheuttama aivosumu myös. Selkeimpiä ja valitettavia tapauksia on potilaat jotka eksyvät väylää 14 pelattaessa väylän 1 greenin viereen ja ihmettelee kiertoreittiä opasteista huolimatta.

Toinen vakava merkki on potilaan katsoessa tyhjää buffet-linjastoa, samalla kysyen ääneen saako klubilta nyt buffet-lounasta. Ei valitettavasti taida saada.

Pahimpana tapauksena esiintyy kuitenkin potilaat, jotka varaavat auton lähtöön ennen kuin klubi aukeaa, ja tulevat keittiön kautta kiinni olevalle klubille huutamaan palvelua.

Esa on kauden 2022 kisahevonen

Keittiön superkokki Esa vetää pitkää päivää tarjoillen hyviä ruokia. Myös Amarillon tanssilattialla viihdyttänyt, hienoa breakdancea esittänyt burgerimestari osaa vaihtaa vapaalle.

Onneksi keittiöön ei tarvitse kokkeja lisää, sillä Esa vetää täysin mieluusti täydet tunnit koko kesältä, ja vetää siestaa Malagassa koko talven.

"Antakaa mulle lasta käteen ja pihvi parilalle niin v***u mä vedän"

- Esa 2022

Händärihuijarista toimitusjohtajaksi