Hyvigolf lounge avautuu pian!

Hyvigolf toteuttaa Hyvinkään keskustaan uutta talviharjoittelutilaa. Loungesta tulee hyvinkääläisen golfarin olohuone, jossa pääset tapaamaan kentältä tuttuja kavereita.

Hyvigolf Loungen työt aloitettiin kesäkuussa ja erilaisia korjauksia on tehty pitkin kesää ja alkusyksyä. Harjoittelupaikkaan on tulossa mm. lyöntiharjoittelupaikka, lähipelialue sekä golfsimulaattoreita. Talvikausi on nurkan takana ja avauspäivä lähestyy!

Klikkaa itsesi Hyvigolf Loungen nettisivuille alla olevasta linkkipainikkeesta.

Hyvigolfin kausi jatkuu loungessa koko talven yli. Loungesta tulee viihtyisä ajanviettopaikka, jossa voit järjestää myös tapahtumia kavereille tai esimerkiksi yrityksesi asiakas- tai henkilöstötilaisuuksia.

Hyvigolf loungen uudet nettisivut on avattu ja tietoja päivitetään sivuille jatkuvasti. Tavoiteltu avaamispäivä on jo lokakuun lopulla, mutta paljon ratkaisee, miten seuraavien kahden viikon aikana golftilojen sisustaminen etenee. Tällä hetkellä tilassa muovataan puttipintaa ja tehdään golfalueiden sisustustöitä.

Aloitamme Loungen käyttöoikeuksien myynnin pian. Myyntiin tulee simulaattorikausikortteja, lyöntialueen lähipelialueen kausikortteja ja bägikaappien ennkkovaraus. Osakas-, Klubin- ja vuokrapelioikeutetuille lyöntipaikkojen ja lähipelialueen käyttö kuuluu osaksi pelioikeutta.

Bägikaappien ennakkomyynti alkaa välittömästi. Bägikaappeja on saatavilla rajallisesti ja voit varata itsellesi kaapin oheisen lomakkeen takaa. Ennakkovarauksessa on 60 ensimmäistä bagikaappia. Bagikaapin hinta on ennakkovarauksella 75 €/talvikausi (marraskuu-toukokuu).