GameBook sovellus kilpailutulosten syöttö

Tässä ohje, miten syötetään kilpailutulokset järjestelmään.

Jos et vielä ole Golf GameBook -käyttäjä, niin käy lataamassa sovelluksen App Storesta (iPhone) tai Google Play kaupasta (Android). Mikäli olet joskus rekisteröitynyt Gamebookiin, älä rekisteröidy uudelleen, vaan pyydä uusi salasana. Käytäthän samaa sähköpostiosoitetta sovellukseen kirjautumisessa, jolla ilmoittauduit kilpailuun. Sovellus on ilmainen. Lue lisää Golf GameBookista. Katso myös ohje tasoituskierroksen syöttämiseen tästä.

Kilpailussa riittää, että yksi ryhmän pelaajista syöttää kaikkien tulokset sovellukseen. Kierroksen jälkeen tarkistetaan kortti ennen sen lähettämistä. Kilpailun aikana tulokset päivittyvät reaaliaikaisesti. Kilpailija voi omasta sovelluksestaan seurata omaa korttiaan sekä tulospalvelua.

1. Avaa sovellus ja kirjaudu sisään

2. Kilpailun pitäisi näkyä sovelluksen avausnäkymässä kilpailua ennen.

3. Valitse "Liity"

4. Seuraavassa näkymässä näet ryhmäsi, tiiajan sekä reiän, jolta lähdet liikkeelle

5. Valitse "Avaa peli"

6. Seuraavassa näkymässä näet ryhmän tulosnäkymän ja millä reiällä olette menossa.

Tässä näkymässä esimerkiksi Nimet 1-3 eivät saa tasoitusta kyseiselle reiälle tasoituksellisissa peleissä, mutta Nimi 4 saa yhden lyönnin.

7. Paina vihreää ympyrää syöttääksesi tulokset.

8. Syö tulokset jokaiselle pelaajalle tai siten kuin ryhmästä olette sopineet ja palaa yläkulmassa olevasta nuolesta takaisin tulosnäkymään.