Naistoimikunta


Hyvinkään Golfilla toimii aktiivinen naistoimikunta, joka huolehtii naisille suunnatusta toiminnasta. Naistoimikuntaan haluavat voivat ilmoittautua viimeistään syyskokouksen yhteydessä, jolloin erovuoroisten tilalle valitaan uudet jäsenet.

Naistoimikunnan vuotuinen toimikausi on kalenterivuosi. Toimikunnan jäsenten ja ladykapteenin toimikausi naistoimikunnassa on vakiintunut kahden vuoden mittaiseksi. Naistoimikunnan jäsenmäärää ei ole määritelty säännöissä. Esitykset naistoimikunnan jäsenistä ja ladykapteenista voi osoittaa kulloinkin toiminnassa olevalle naistoimikunnalle milloin vain, joko suullisesti tai kirjallisesti.

Ehdotukset jäsenistä käsitellään syyskokouksessa ja päätös tulevan toimikauden naistoimikunnan jäsenmäärästä tehdään tarpeen, ehdokkaiden ja äänestyksen perusteella.

Tule rohkeasti mukaan vaikuttamaan!

Kun kisat kiehtovat

Kauden päätapahtumat ovat Ritvanpäivän golf toukokuussa sekä jo viidestoista Joutsen Ladies Open syyskuun alussa. Naistoimikunta järjesti heinäkuussa suositun Eeva & 2 Aatamia -kisan. Ystävyysottelut pelataan tänä vuonna Messilässä ja Aulangolla. Luvassa on myös naisten Shootout-kisa sekä syyskisa. Viikkokisaa pelataan samalla aikavälillä kuin seuran yleistä viikkokisaa, mutta naisilla lopputulos ratkeaa 6 parhaan kierroksen perusteella, siis ilman finaalia. Tutut par- ja birdiekisat jatkuvat hieman uusituin säännöin. Toivottavasti pukuhuoneen par/birdie-puusta tulee yhtä hieno kuin viime kesänä!

Kun kilpaileminen ei ole ”mun juttu”

Naisille on tarjolla myös rennompaa toimintaa, kuten aamugolf- ja iltagolf-tapahtumat sekä useita naisten teemailtoja alkukaudesta. Varsinkin uusia pelaajia kannustetaan mukaan näihin tapahtumiin, tutustumaan muihin naisgolfareihin ja löytämään niitä unelmien pelikavereita. Tarkoitus on myös tutustua vierailukenttiin porukalla. Osa ajankohdista täsmentyy kauden alkaessa ja muutoksia suunnitelmiin voi tulla ”tilanteen” niin vaatiessa. Kannattaa seurata tiedotusta aktiivisesti!

Miten pääsen mukaan?

Naisten toimintaan voit osallistua paitsi kisoissa ja tapahtumissa, myös auttamalla niiden järjestelyissä. Tervetullutta osallistumista on sekin, että esität ehdotuksia ja toiveita toiminnan kehittämiseksi.

Tietoa löydät monen kanavan kautta: seuran nettisivuilta ja viikkotiedotteista, naisten Facebook (HyviGolf naiset)- ja WhatsApp-ryhmistä sekä klubin ilmoitustauluilta.

Näkemisiin klubilla, kioskilla, kisassa ja kierroksella!


Naistoimikunta 2021

Tiina Lundgren, puheenjohtaja & ladykapteeni
puh: 040 5839715
email: lundgrentiina@gmail.com

Tuija Järvinen
puh: 044 7119646
email: jarvinentuija3@gmail.com

Hannele Koskenkorva
puh: 040 5017460
email: hannele.koskenkorva@gmail.com

Mervi Linnermo
puh: 040 708 5222
email: mervi.linnermo@finnseri.fi

Sari Ohtonen
puh: 0400 514006
email: sarituulikkiohtonen@gmail.com​​​​​​​