Naistoimikunta


Kausikisojen tulosten ilmoittaminen:


Hyvinkään Golfissa toimii aktiivinen naistoimikunta, joka huolehtii naisille suunnatusta toiminnasta. Kauteen sisältyy monia perinteisiä kisoja sekä rentoja tapahtumia ja tapaamisia. Tavoitteena on saada joukkoomme myös uusia naispelaajia toista kertaa järjestettävän Naiset golfaa -tutustumispäivän kautta. Osallistumalla tapahtumiin voit löytää itsellesi seuran teeman mukaisesti unelmien pelikavereita ja pääset myös olemaan sellainen toisille - olitpa sitten kokenut konkari tai vasta golfin aloittanut.

Rentoa meininkiä

Jokaisella saa olla oma #muntapapelata eikä kilpaileminen ole kaikille ”se juttu” golfissakaan. Siksi tarjoamme naisille myös rennompia tapahtumia. Esimerkiksi naisten teemaillat ja aamugolfit ovat matalan kynnyksen tilaisuuksia osallistua ja oppia lisää pelaamisesta. Heinäkuun lopulla on luvassa naisten kotimaan yön yli -retki, tällä kertaa Vierumäelle. Osa ajankohdista täsmentyy pelikauden kuluessa ja muutoksia suunnitelmiin voi tulla tilanteen niin vaatiessa. Innolla odotamme myös golfkauden jatkumista kesän jälkeen Hyvigolfin uudessa talviharjoitushallissa!

Kisoista kannustusta kehittymiseen

Kisoihin osallistumalla pääset haastamaan oman kehittymisesi golfarina. Kauden perinteisimmät tapahtumat ovat Ritvan päivän golf sekä huipentumana jo 23. kerran pelattava Joutsen Ladies Open. Naiset järjestävät heinäkuussa suositun Eeva & 2 Aatamia -kisan. Viime vuoden uutuus Naisten värikisa järjestetään kesäkuussa. Viikkokisaa pelataan samalla aikavälillä kuin seuran yleistä viikkokisaa ja lopputulos ratkeaa nyt eri tavalla kuin muutamana viime vuonna. Voittaja selviää 4 parhaan kierroksen keskiarvon sekä finaalin tuloksen perusteella. Yli 36 tasoituksella pelaaville järjestetään oma 9 väylän viikkokisa sekä par/birdie-kisa. Naisten ystävyysottelut pelataan kesäkuussa Aulangolla ja Messilässä.

Miten pääsen mukaan?

Naisten toimintaan voit osallistua paitsi tapahtumissa ja kisoissa, myös auttamalla niiden järjestelyissä. Vapaaehtoisia tarvitaan mm. Naiset golfaa -tapahtumassa ja muissa avoimissa tutustumistapahtumissa. Tervetulleita ovat lisäksi ehdotukset toiminnan kehittämiseksi.

Kannattaa seurata aktiivisesti tiedotusta eri kanaviemme kautta: seuran viikkotiedotteista ja nettisivuilta, naisten Facebook (HyviGolf naiset)- ja WhatsApp-ryhmistä sekä kentän ilmoitustauluilta. Ja aina voit kysyä myös suoraan naistoimikunnan jäseniltä.

Iloisiin näkemisiin klubilla, kierroksella, kioskilla ja kisoissa!
​​​​​​​


NAISTEN KAUDEN 2024 TAPAHTUMAT


Naistoimikunta 2024

Naistoimikunnan vuotuinen toimikausi on kalenterivuosi. Toimikunnan jäsenten
ja ladykapteenin toimikausi naistoimikunnassa on vakiintunut kahden vuoden
mittaiseksi. Naistoimikunnan jäsenmäärää ei ole määritelty säännöissä.

Ehdotukset jäsenistä käsitellään syyskokouksessa ja päätös tulevan
toimikauden naistoimikunnan jäsenmäärästä tehdään tarpeen, ehdokkaiden ja
äänestyksen perusteella. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

Tiina Lundgren, puheenjohtaja & ladykapteeni
puh: 040 5839715
email: lundgrentiina@gmail.com

Kirsi Hirvonen
puh: 0400 7341961
email: kirsi@kaikuinterior.fi

Tuija Järvinen
puh: 044 7119646
email: jarvinentuija3@gmail.com

Hannele Koskenkorva
puh: 040 5017460
email: hannele.koskenkorva@gmail.com

Mervi Linnermo
puh: 040 708 5222
email: mervi.linnermo@finnseri.fi​​​​​​​

Anitta Niemelä
puh: 040 742 1110
email: anitta.niemela@anittaniemela.fi

Tarina Viita-Aho
puh: 044 243 4473
email: tarina.viita-aho@fimnet.fi