Aloita Golfin harrastaminen

1. Tutustuminen

Meille on helppo tulla! Sijaitsemme Hyvinkään kaupungin kyljessä ja Riihimäen keskustastakin matkaa Hyvigolfiin on vain noin 10 minuuttia.

Rohkeasti kokeilemaan! Golfkentät ovat kaikille avoimia paikkoja – ensikosketus golfiin voi olla vaikka maukas lounas Hyvigolfin klubiravintolassa kaunista ympäristöä ihaillen. Jos sinulla on golfaavia tuttuja, ota heitä hihasta kiinni ja lähde vaikka caddieksi kierrokselle tai yhdessä rangelle. Ja kun haluat kokeilla lajia, mailoista ei tarvitse vielä murehtia. Harjoitusalueet ovat kaikille avoimia, ja tarvittavat välineet saat kentältä lainaksi.

2. Tule kurssille

Alkeiskurssi

Helppo ja suositeltava tapa päästä golfiin sisälle on Hyvigolfin tiivis ja laadukas alkeiskurssi, jossa opitaan lyönnin ja lähipelin perusteet sekä tärkeimmät sääntöjä ja turvallisuutta koskevat asiat.

Perusasioiden opettelun jälkeen suoritetaan golfarin ajokortti, green card. Siinä painottuvat pelin sujuvuuden ymmärtäminen, turvallisuus ja kentän kunnioittaminen. Sääntöjä ei tarvitse osata täydellisesti, perusteiden ymmärtäminen riittää.

Kurssiin sisältyy viikon mittainen iltapelioikeus, jolla pääset kentälle pelaamaan heti kurssin päätyttyä, ensimmäisen kierroksen jälkeen saat itsellesi virallisen tasoituksen.

Hyvinkäällä järjestämme laadukkaita golfkursseja,

  • Pieni ryhmäkoko, meillä kurssilla maksimi osallistujamäärä on 8hlö.
  • 8 Tuntia opetusta + peliopetus
  • Opettajina kokeneet PGA:n täysjäsenet.

3. Aloita pelaaminen

Kun green card on taskussa alkeiskurssin jälkeen, tulee liittyä jäseneksi golfseuraan. Tämän jälkeen pystyt heti aloittamaan pelaamisen kentällämme. Kurssiltamme saat riittävät tiedot ja taidot omatoimisen pelaamisen aloittamiseen.

Jäsenyyteen sisältyvät kattavat tapaturma- ja vastuuvakuutukset sekä Golflehti. Kannattaa ladata myös eBirdie-sovellus, joka on jäsenkortin lisäksi golfarin kattava tietopankki.

Tarjoamme uusille golfareille erittäin edulliset tavan aloittaa golfin harrastamiseen:

Alkeiskurssipelioikeuksien hinnat 2024

Toukokuu

250,00 €

Kesäkuu

250,00 €

Heinäkuu

220,00 €

Elokuu

180,00 €

Syyskuu

180,00 €


Iltapelioikeus 1 kk70,00 €

2. vuoden (eli toisen pelivuoden) pelioikeus 420,00 € (2024 hinta)


Seuran jäsenmaksu 89,00 €
(pakollinen jos aiot pelata muualla kuin Hyvinkäällä ja ylläpitää tasoitusta.)

Lähijäsenyys 130,00 €
(sis. liittymis-ja jäsenmaksun, 1 x greenfeen, 10 pallokorin rangekortin, jäsen- ja tasoituskortin ja golflehden.

4. Mukaan toimintaan

Peliseuraa löydät esimerkiksi ilmoittautumalla Hyvigolfin mukaviin tapahtumiin. Golfille ominaista on toivottaa myös tuntemattomat tervetulleiksi omaan peliryhmään, jos ryhmässä vain on tilaa. Golfin avulla on helppo tutustua uusiin ihmisiin ja pitää yllä vanhoja tuttavuuksia.

Golf sopii meille jokaiselle, ja kukin voi pelata sitä omalla tavallaan. Monipuolinen laji muokkautuu eri elämänvaiheisiin. Yhdelle se on nauruntäyteisiä hetkiä ystävien ja perheen kanssa, toiselle tapa ulkoilla ja nauttia luonnosta omassa rauhassa aikaisin aamulla. Kolmannelle golf on totista kilpaurheilua, ja jollekin muulle jotain aivan muuta.

Pelitaitoja voi ylläpitää golfkentän harjoitusalueilla valoisina kesäiltoina juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Osa löytää oman tapansa golfin monista alakulttuureista, kuten vaikkapa speedgolfista tai hikkorigolfista.

#muntapapelata

Alkeiskurssit - ilmoittaudu klikkaamalla sopivaa tapahtumaa