Seniorien Värisuora 2024

Seniorien värisuora pelataan 8.7. – 4.8.2023 välisenä aikana. Kilpailussa pelataan kierros keltaisilta, sinisiltä sekä punaisilta tiipaikoilta

Kilpailu sisältää kolme kierrosta tasoituksellisena lyöntipelinä. Kaikki pelaavat yhden kierroksen keltaisilta, sinisiltä sekä punaisilta tiipaikoilta.

Kilpailukierroksen voi pelata vapaasti valittuna päivänä kilpailuaikana. Pelijärjestys on vapaa.

Jos pelikierroksen joutuu pakottavasta syystä keskeyttämään, voi sitä jatkaa seuraavalla pelikerralla keskeytyneestä tilanteesta.

Koko kilpailun aikana on käytössä mailanmittainen siirtosääntö lyhyeksi leikatulla alueella (ei griinillä). Kilpailukierrosta ei voi yhdistää mihinkään toiseen kilpailuun.

Caddiemasterille ilmoittaudutaan normaaliin tapaan ennen kilpailukierrosta ja kerrotaan miltä tiiltä pelataan. Caddiemaster lisää pelaajan oikean tiin kilpailuun. Merkitsijän varmentama kortti syötetään GameBookin kautta kierroksen aikana tai sen jälkeen.

Ennen ilmoittautumista, avaathan Gamebook-sovelluksesi, jotta slope päivittyy kilpailuun oikeaksi.

​​​​​​​Tasatilanteessa paremmuus katsotaan ensin tasoitus-slopen mukaan, sitten keltaisen, sinisen ja punaisen lyöntien mukaan. Jos nämä kaikki ovat tasan, tasataan sijoitus.

​​​​​​​Osanottomaksu kilpailuun on 15 €, joka maksetaan ensimmäiseen kierrokseen ilmoittautuessa.
​​​​​​​