Speedgolf Hyvigolfissa

Hyvigolfissa on aktiivinen speedgolfryhmä, joka kokoontuu keskiviikkoaamuisin pelaamaan. Mukaan voi lähteä kuka tahansa.

Mitä on speedgolf?

Speedgolf on ennen kaikkea hauskaa ja vauhdikasta! Speedgolf on myös hyvä kuntoilumuoto kaikenikäisille ja mukaan voi lähteä kaikentasoiset pelaajat.

Miten speedgolfia pelataan?

Speedgolfissa pelataan normaalia golfia juosten. Kilpailuissa speedgolfia pelataan yksin, mutta harrastusmielessä voi pelata kahden tai kolmen pelaajan ryhmässä.

Speedgolf varusteet ja vaatetus

Speedgolfia voi pelata juoksulenkkareissa tai nykyisin saatavilla olevilla lenkkarityylisissä golfkengissä. Suosittelemme käyttämään teknisiä golfpaitoja ja shortseja. Speedgolfissa saa käyttää maksimissaan 7 mailaa. Mailat voit valita itse vapaasti. Myös pelattava kenttä vaikuttaa mailavalintoihin. Hyvigolfin ryhmä pelaa yleensä yhdellä mailalla, joka on yleensä rauta-7.

Speedgolf etiketti

Speedgolfissa kunnioitetaan perinteisen golfin etikettejä ja sääntöjä. Pelaajan on siis korjattava alastulojälkensä, divotit, haravoitava bunkkerit ja huolehdittava yleisestä turvallisuudesta kentällä. Mailoja ja varusteita ei saa asettaa viheriöille eikä niitä saa heittää.

Speedgolf Finland järjestää Suomessa Speedgolf kilpailuja ja toimintaa: Lue lisää!

Speedgolf eclectic

Hyvigolfissa pelataan keskiviikkoaamuisin koko kesän kestävää speedgolf eclectic kilpailua. Eclectic tarkoittaa sitä, että kesän lopputuloksena on paras tulos jokaiselta väylältä koko kesän ajalta.