Alkeiskurssi-info


KurssiEn sisältö

Kurssilta saat sellaiset tiedot ja taidot että voit aloittaa omatoimisen pelaamisen kentällämme. Käymme läpi golfin peruslyönnit: putti, chippi, hiekkalyönti ja täysi lyönti. Saat myös tietoa säännöistä ja siitä kuinka golfkentällä toimitaan.

Kurssin ohjelma

Kurssi aloitetaan kentän klubitalolta. Kurssiin sisältyy 8 tuntia opetusta kahtena tai kolmena päivänä. Lisäksi opettajan kanssa erikseen suoritettava peliopetus..

Varusteet

Kaikki tarvittavat harjoitusvarusteet (mailat ja harjoituspallot) kuuluvat kurssin hintaan.

Mikäli harkitset omien varusteiden hankkimista kurssille tai sen jälkeen, niin opettajat auttavat siinä mielellään. Voit myös tilata varusteet heti kurssin alkuun odottamaan Hyvigolfin pro-shoppiin. Jos olet hankkinut jo varusteet, niin ne kannattaa ottaa kurssille mukaan.

Eväät / juoma

Harjoitellessa kuluu paljon energiaa, joten kursille kannattaa varata mukaan juomapullo ja pientä evästä mukaan. Myös golfkentän ravintolasta voit ostaa eväitä ja juomia.

Peliopetus

Ajan peliopetukseen voi varata erikseen kurssin käymisen jälkeen. Suositeltava aika on n. 1vko kurssin päättymisestä. Kun tulet peliopetukseen sinulla tulee olla mukana omia palloja n.10 kpl, tiitä ja greenihaarukka. Mailat saat tarvittaessa lainaksi.

Pukeutuminen

Periaatteena voi pitää sään mukaista ulkoliikuntavarustusta. Liikuntaan ja ulkoiluun tarkoitetut kengät toimivat hyvin.

Hyvinkäällä uusille kurssin käyneille pelaajille on useita pelivaihtoehtoja

- Alkeiskurssipelioikeus
- Iltapelioikeus (lähdöt klo 19 jälkeen)
- Lähijäsenyyspaketti

Iltapelioikeudella pelaaminen tapahtuu klo 19 jälkeen, Hyvinkään kurssiin sisältyy viikon mittainen iltapelioikeus, jonka voimassaolo alkaa viimeisestä kurssipäivästä.

Hinnat pelaamiseen:

1 vko iltapelioikeus: sisältyy kurssiin
1 kk iltapelioikeus: 60e
Rajoittamaton pelioikeus koko kaudelle (kausikortti) hinta riippuu ostokuukaudesta. Hinta on poikkeuksellisen edullinen aloittavalle pelaajalle. Normaalisti pelioikeus n. 900e/ kausi.

Alkeiskurssipelioikeuksien hinnat 2021
Toukokuu 250
Kesäkuu 250
Heinäkuu 200
Elokuu 150
Syyskuu 150
Iltapelioikeus 1kk 60€ (hyvitetään, jos ottaa pelioikeuden)

Seuraavan (eli toisen pelivuoden) vuoden pelioikeus 390e

Seuran jäsenmaksu 89€ (pakollinen jos aiot pelata muualla kuin Hyvinkäällä ja ylläpitää tasoitusta.)

Lähijäsenyys 130e (sis. liittymis-ja jäsenmaksun, 1 x greenfeen, 10 pallokorin rangekortin, jäsen- ja tasoituskortin ja golflehden.