Pro shop

Hyvigolfin pro shopin valikoimasta löydät pallot, hanskat, tiit ja muut golfarin perustarvikkeet. Tarjonnasta löytyy myös esimerkiksi aloittelijoille suunnatut mailasetit bägeineen.

Monipuoliseen Hyvigolfin logotuotevalikoimaan kuuluu esimerkiksi Footjoyn golfvaatteita, TaylorMaden ja Wilsonin palloja, Titleistin lippiksiä ja pipoja talvirukkasia ja reppuja unohtamatta. Logotuotteet ovat loistava lisä seuran omille pelaajille, jotka haluavat esitellä kotiseuraansa tai vieraspelaajille muistona Hyvigolfilla pelatusta kierroksesta.


oakleyn aurinkolasit

Pro shopista löytyy myös Oakleyn aurinkolaseja. Oikeilla aurinkolaseilla suorituksesta saa enemmän irti niin golfissa kuin muissakin lajeissa. Golfaukseen parhaan tuloksen takaavat kontrasteja parantavat oikean väriset linssit, jotka poistavat tehokkaasti häikäisyä. Laadukkaat urheilulasit helpottavat merkittävästi esimerkiksi greenien lukemista ja yleisesti pinnanmuotojen hahmottamista normaaleihin aurinkolaseihin verrattuna. Laseja voi kokeilla klubilla. Caddiemasterit auttavat mielellään juuri Sinulle sopivien lasien valinnassa!GRIPPIEN vaihto

Pro shopin kautta voit vaihdattaa myös mailojesi gripit. Tätä huoltotoimenpidettä kannattaa harkita, sillä grippien vaikutus lyömiseen voi olla hämmästyttävän suuri ja uusien grippien kautta vanhatkin mailat voivat tuntua uusilta. Mailat lähtevät grippien vaihtoon klubilta perjantaisin ja ovat valmiina noudettavaksi seuraavana maanantaina.

Laajaan grippivalikoimaan kuuluu erilaisia Puren ja Golf Priden grippejä, puttereihin Lamkinin ja Winnin grippejä.


Golfmailojen grippien säännöllinen vaihtaminen on erittäin tärkeää. Hyvigolf tarjoaa pelaajille grippien vaihtopalvelua.

Lue lisää