Seuran reikäpelit 2024 - Kaaviot julkaistu

Kaaviot yleisen ja senioreiden scr sekä senioreiden hcp reikäpelimestaruuksiin löydät tästä artikkelista. Naisten sarjan kaavio tehdään ilmoittautumisajan päätyttyä.

Neljä sarjaa aloittavat kesän mittaisen kilpailun kesäkuussa. Jokaisessa sarjassa on samat päivämäärät, johon mennessä pelit pitää olla pelattuna.

Reikäpeleissä pelataan vastustajaa vastaan jokaisen reiän voitosta erikseen ja jokaisella reiällä pienemmän tuloksen tehnyt pelaaja voittaa kyseisen reiän. Pelaaja voittaa ottelun, kun pelaaja on enemmän reikiä voitolla, kuin mitä reikiä on pelaamatta. Mikäli ottelu on tasan viimeisen reiän jälkeen, ottelua jatketaan reikä kerrallaan, kunnes voittaja saadaan selville.


Reikäpelien aikataulu:

Tiistai 2.7. / 32 pelaajaa
Tiistai 16.7. / Neljännesvälierät 16 pelaajaa
Tiistai 6.8. / Puolivälierät 8 pelaajaa
Tiistai 20.8. / Välierät 4 pelaajaa
Tiistai 3.9. / Mitalipelit 4 pelaajaa


Ohjeita pelaajille:

Suosittelemme pelaamaan pelit omatoimisesti ennen ilmoitettua tiistaita. Annettu tiistai on aina viimeinen mahdollinen kierroksen pelipäivä.

Kaikille sarjoille tehdään viimeiselle pelipäivälle GameBook-kilpailu klo 16:30-18:00, joka on viimeinen mahdollisuus pelata reikäpeliottelu. Pelaajalle lähetetään lähtöaika automaattisesti, mikäli ottelua ei ole pelattu ennen ilmoitettua viimeistä pelipäivää.

Mikäli ottelua ei pelata annettuun päivämäärään mennessä, eikä pelaaja pääse tiistaina pelaamaan, nähdään ottelu luovutetuksi.

Tulokset peleistä tulee ilmoittaa caddiemasterille heti ottelun jälkeen.


Sarjat:

Yleinen: Lyöntipeli scr

Naistet: Lyöntipeli scr

Seniorit scr: Lyöntipeli scr

Seniorit hcp: Tasoituksellinen lyöntipeli. Sarjan tasoituskerroin on 0.75x (75% tasoituksesta, jonka jälkeen katsotaan slope).

Seniorien reikäpeleissä voi osallistua vain toiseen sarjaan. Joko hcp- tai scr-sarja.

Yli 70-vuotiaat voivat valita sinisen tiin ja 75-vuotiaat voivat valita punaisen tiin Seniorien hcp-sarjassa. Scratch sarjassa tämä ei ole mahdollista.


Ilmoittautumisia on jatkettu 13.6. klo 12 saakka. Ja naisten ilmottautumista 7.7. saakka. Kilpailukaaviot julkaistaan tämän jälkeen.

Ilmoittautuminen voi alla olevista linkeistä.