Kesätöitä Hyvigolfin ravintolasta

Haemme tekijää monipuolisiin ravintolan ja taukokioskin tehtäviin.
Tarjoamme paikan vaihteleviin ja monipuolisiin työtehtäviin nuorekkaassa ja iloisessa työyhteisössä.

Hakua päivitetty 13.5.2022

Hyvigolf ylläpitää 18 reiän golfkenttää Hyvinkäällä noin 4 kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta. Klubitalon yhteydessä toimii A-oikeuksin varustettua ravintolaa ja taukokioskia, jonne etsimme työntekijää.

Haemme ravintolatyöntekijää monipuolisiin ravintolan tehtäviin. Ravintola palvelee asiakkaita päivittäin ja lukuisissa eri golf- ja yritystapahtumissa. Valikoimaamme kuuluvat mm. á la carte annokset, monipuolinen juomavalikoima, erilaiset makeat ja suolaiset kahvilatuotteet. Taukokioski palvelee golfkentällä pelaajia kierroksen aikana.

Ravintolassa työskennellään pienellä porukalla ja puhalletaan yhteen hiileen. Toivottavaa olisi, että et pelkää tarttua keittiötyövälineisiin, sillä tehtäviisi kuuluu myös kahvilatuotteiden valmistaminen kassatyöskentelyn ja siisteyden ylläpidon lisäksi.

Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, joten olethan valmis vuorotyöhön sekä arkena että viikonloppuisin. Työt ajoittuvat sesongin mukaisesti touko-syyskuulle. Tuntimääristä voimme neuvotella ja sopia yhdessä. Palkkaus Tes/sopimuksen mukaan.

Haemme henkilöä, joka voi toimia sekä ravintolassa, että tarpeen mukaan taukokioskilla.

Odotamme:

- Positiiviivista ja joustavaa asennetta työhön sekä iloista palveluasennetta

- Täysi-ikäisyyttä sekä hygienia- että anniskelupassia. Tarvittaessa voit suorittaa nämä ennen työsuhteen alkamista.

Arvostamme:

- Aiempaa kokemusta ravintola-alalta, mutta se ei ole kuitenkaan välttämätön.

- Itsenäistä otetta tyhön

- Nautit aidosti asiakaspalvelusta

Mikäli kiinnostuit, toimitathan vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n mahdollisimman pian osoitteella: sanna.akola@hyvigolf.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.