Kausitöihin Hyvigolfin Klubiravintolaan kesäksi 2022

Tarjoamme paikan vaihteleviin ja monipuolisiin työtehtäviin nuorekkaassa ja iloisessa työyhteisössä.

Hyvigolf ylläpitää 18 reiän golfkenttää sekä klubitalon yhteydessä toimivaa A-oikeuksin varustettua ravintolaa ja taukokioskia. Golfkausi alkaa yleensä huhtikuun lopussa ja jatkuu lokakuun alkupuolelle.

Haemme klubiravintolaan kokkia sekä kahta ravintolatyöntekijää. Ravintola palvelee golffareita, lounaskävijöitä sekä asiakkaita lukuisissa eri golf- ja yritystapahtumissa. Valikoimaamme kuuluu mm. monipuolinen ja kattava lounas, á la carte annokset, monipuolinen juomavalikoima, erilaiset makeat ja suolaiset kahvilatuotteet.

Ravintolassa työskennellään pienellä porukalla ja puhalletaan yhteen hiileen. Toivottavaa olisi, että kokkina pidät myös asiakaspalvelusta ja tarjoilijana et pelkää tarttua keittiötyövälineisiin, sillä tehtäviisi kuuluu myös kahvilatuotteiden valmistaminen kassatyöskentelyn ja siisteyden ylläpidon lisäksi.

Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, joten olethan valmis vuorotyöhön sekä arkena että viikonloppuisin. Työt ajoittuvat sesongin mukaisesti touko-syyskuulle. Tarjolla on sekä osa-aikaisia että täysipäiväisiä paikkoja, joten tuntimääristä voimme neuvotella ja sopia yhdessä. Palkkaus Tes/sopimuksen mukaan.


Odotamme:

- Positiiviivista ja joustavaa asennetta työhön sekä iloista palveluasennetta

- Täysi-ikäisyyttä sekä hygienia- että anniskelupassia. Tarvittaessa voit suorittaa nämä ennen työsuhteen alkamista.


Arvostamme:

- Aiempaa kokemusta ravintola-alalta, mutta se ei ole kuitenkaan välttämätön.

- Itsenäistä otetta tyhön

- Nautit aidosti asiakaspalvelusta


Mikäli kiinnostuit, toimitathan vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n mahdollisimman pian osoitteella: sanna.akola@hyvigolf.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.